Şimdi Ara

Norton Clean Sweep

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar WXP Sp2 kullanıyorum. Norton'un Clean sweep kullanıyorum. Fakat bu program açılışta aşağıdaki mesajı veriyor ve sinir bozucu olmaya başladı. Tekrar tekrar kurmama rağmen önleyemedim. Eksik dediği dosya var. Bunun sorunu nedir yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
    Selamlar, saygılar.

    "C:\PROGRA~1\nORTONsYSTEMwORKS\Norton CleanSweep\Monwow.exe dosyası (veya bileşenlerinden biri) bulunamadı. Yolun ve dosyanın doğruluğunu ve gerekli kitaplıkların tümünün var olduğunu denetleyin."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atacanka -- 20 Haziran 2005, 8:58:55 >



  • sorunu tam anlayamadım ama açılışta olduğuna göre başlat> çalıştır>msconfig de yer alıyor olması gerekli oradan kaldırırsan sorun hallaolur kanımca
  • Programı başlangıçta çalıştırmıyorum zaten. Bir programı install yapmadan önce açıyorum. Ama her açılışta bana bu mesajı veriyor ve bu programıda sürekli kullanmak istiyorum. Bilgisayara birşeyler install etmeye kalktığında devreye giriyor ve takip ediyor. Bir uninstal programı yani. Ben sorunun ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Sorunu nedir, niye bu mesajı veriyor bir türlü anlayamadım.
    İlgin için teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atacanka

    Programı başlangıçta çalıştırmıyorum zaten. Bir programı install yapmadan önce açıyorum. Ama her açılışta bana bu mesajı veriyor ve bu programıda sürekli kullanmak istiyorum. Bilgisayara birşeyler install etmeye kalktığında devreye giriyor ve takip ediyor. Bir uninstal programı yani. Ben sorunun ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Sorunu nedir, niye bu mesajı veriyor bir türlü anlayamadım.
    İlgin için teşekkür ederim.

    Hort...

    Win8 için bu tarz program varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.