Şimdi Ara

norton system works!!!!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar hersey 2gün önce şu piyasada ki iki milyonluk cd lerden birini almamla basladı.içinde symantekin bütün yazılımlarının olduğu cd lerden.neyse eve gelince sorunlu baslamasına rağmen bütün yazılımları kurdum.antivirus yazılımı 2002 sürümü.bende 2001 vardı.eskisi kaldırılamadı falan dedi ama neyse bi şekilde kuruldu.sorunsuz da calıştı.2 gün sonra bu sabah yani bugün;bu program calısmamya basladı.herseyi yaptım tekrar kurdum olmadı.acılısta da "trend chip away virus(R)ON guard yazısı gözükmeye basladı.sonra medya player calışmamaya basladı.sadece ses geliyor.görüntü yok.onuda bastan kurdum hiç sallamadı.norton antiviruste kurulduktan sonra(tekrar)information wizard cıkıyor sadece net var onada bassanda birşey olmuyor.yani programı kullanamıyorum.sadece options acılıyor.oda sadece acılıyor.ha bide denetim masasına virus scan geldi.oda aynı acılmıyor.eğer bişey anlayan warsa bekliyorum.mediaplayer norton ne alaka.biraz makale gibi oldu ama!!cevaplarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler...







  • Hepsini kurduysan c: ye kurtarma disketi olusturuyo. yanlıs atırlamıyorsan. Acılısta dos ortamına gecince Norton devreye giriyor. Ordan kurtarmayı dene istersen. Virusu sil yani?
  • add remove programları var oları denedin mi? belki onlar kaldırabilir bu da olmazsa dostan sil

    bilgi paylaştıkça gelişir ve büyür...
    :)
  • Bu baslangıçta çıkan yazının manası ne peki?makinamda virus mü var?birde medya player hariç bir problem yok gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.