Şimdi Ara

Notbook uma eklemek istediklerim hakkinda suphelerim var lutfen yardim edermisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satalite C660 model notebookuma ram+harici usb port+hdmı monitör+Nstor ekleme
    Başlıkta da belirttiğim gibi notebook'uma usb çoklayıcı ekledim 4 portlu, ama bir kaç şey daha eklemek istiyorum.

    Meselahttp://forum.donanimhaber.com/m_72003280/tm.htm bu linkteki aparat ile şuan ki hdd'mi bu aparata takıp, sonra da o hdd yerine ssd alsam anakartıma bir zararı olur mu şarj da iken ve şarjda değilken?

    Birde şu monitörühttp://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-vx238h-w-23-vx238h-w-genis-ekran-led-monitor---beyaz/productdetails.aspx?I_ID=69035 HDMI ile bağlayıp laptobuma çift ekran kullanmak istiyorum bu üçü bir arada iken laptobuma bir zararı olur mu bu apartların?

    Ve bir de notebookuma +4GB ram eklemek istiyorum, ne gibi faydası olur? Ram 8GB olduktan sonra ve SSD ile birlikte nasıl olur sizce ?

    Bir çok kişiden yorum almak istiyorum.

    Beni bilgilendirdiğiniz için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemenos -- 17 Şubat 2014; 12:03:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sizin bilgisayar tam olarak hangi model?
    -Sizin bilgisayarın kasası kalın DVD yerine takacağınız hdd kurusu 12.5mm olanından olsun.Bu modelin sandybridge olan modelleride var ondan modelinizi sorun 1. nesil zamannından olanlarıda var.Ssd'yi hdd yerine DVD yerine hdd yi takın tam performans için.
    -Bu aparatların leptopunuza zararı olmaz.
    -4gb ram eğer 4gb ramin yetmediği uygulamalar kullnıyorsanız tabiki yararını göreceksiniz.Ssd sizde veri katarımında makinenin seri çalışmasındaki katkısı çok olacak neden zamanında takmadım diyeceksiniz.
    -Farklı sorularınız olursa sorun.
  • Him tesekkurler. Yani bunlari takmamin hic bir mahsuru yok sa en kisa zamanda hepsini birlikte alip yapmam lazim o zaman birde cift ekran yaptikmi super tadindan yenmez bu pc :) ve sandybridge demissiniz bu tam olarak ne oluyor benim yararima olan birseymi yoksa zararimami sizinde kafanizi sisirdim ama tam net birsey bilmedende pek bir masraf yapmak istemiyorum en azindan ileride pc topliycagim zaman hem ssd hemde monitir derdinden kurtulmus olurum diye alicamda o yuzden alicam bunlari ssd olarak 120gb lerden hangi ssd yi onerirsiniz ve nereden almaliyim sizce ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemenos -- 17 Şubat 2014; 15:40:43 >
  • İşlemciniz nedir onu söyleyin bu işlemci segmenti şundan sordum sandy bridge işlemcilerden sonra sata3 veri yolu desteği geldi.Ondan öncesi sistemlere sata3 ssd taksanızda sata2 hızında kullnırsınız bunun bilgilendirmesini yapacaktım ama o bile yetersize.
  • Islemcim intel i5 2012 aralik ayinda almistim bu notbook u 1gb ekran kartim var geforce m350 4gb ram 600 gb civarindada hdd var sizce olurmu bunda sata3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ5 hangi model ekran kartına bakılırsa sandybridge değil.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Notbook'umun Özellikleri ektedir. yani diyorsunuz ki hepsini takarsam ana kart yanması ile karşılaşmam. zaten usb çoklayıcı soğutucu klavye ve mause kullanıyorum şuanda bunlarıda ekleyince sıkıntı çıkarmı sizce ?




     Notbook uma eklemek istediklerim hakkinda suphelerim var lutfen yardim edermisiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemenos -- 17 Şubat 2014; 23:14:48 >
  • Sıkıntı yaşamazsınız ama bataryada değilde fişte kullanın bukadar ektsra donanım çok enerji harcar bu arada işlemciniz sandy bridge,sata3 desteği çipsetinizde.
  • yani sata 3 ü destekliyor ve ssd yi orjinal hızı ile kullanabileceğim çok iyi yaaa vallahi biran once almalıyım bunları alırsam bu pc havalanır vallahi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.