Şimdi Ara

Note 10.1 2014 Edition'a Merhaba..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün tableti almış bulunuyorum.Şuanda izlenimlerim çok iyi tek sorun evdeki internetimin yavaş olması =) Tecrübeli arkadaşlara bikaç sorum olucak.
    1-Tablet %100 şarjlı geldi bana şarjı bittikten sonra 12 saat şarj et dediler.Bu normal şarj olması süresi mi yoksa ilk şarj için mi?
    2-Yükleyebileceğim geniş ekranda zevk vericek oyunlar uygulamalar hangileri var önerileriniz neler?
    3-Not alma konusunda s-note dan başka programlar öneriyor musunuz ?
    4-Kılıf ve ekran filmi aldım ama yapıştırırsam hassasiyeti gider diye korkuorm kılıf tek başına yeterli korumayı sağlar mı ?
    5-Hafıza kartı takarsam içine sadece müzik resim video gibi içerikler mi atabilirm yoksa uygulamalarıda atabiliyor muyum ?


    Ayrıca Audio Dock hediyesi vardı ama bnm böyle bişeye ihtiyacım yok şuan açmadım bile zaten eğer ihtiyacı olan varsa satabilirim =)



  • Hayırlı olsun iyi günlerde güle güle kullanın. Bence çok doğru bir tercih olmuş. Bence alınabilecek en işlevsel android tablet budur. Kendim de galaxy note
    10.1 kullanıyorum. Oldukça memnunum. Hele 2014 modelin ekran çözünürlüğü de geliştirildi çok daha iyi oldu.

    1. Aslında yeni nesil li-ion bataryalarda bu 12 saat şarj olayına gerek duyulmuyor. Bataryayı tamamen şarj ettikten sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. 12 saat beklemeye gerek yok. Ancak pek çok tekno markette satıcılar nedense halen bu şekilde ilk şarjın 12 saat süreyle yapılmasını öneriyorlar. Size kalmış. Tereddütünüz varsa ilk şarjı 12 saat yapıverin siz de. Herhangi bir zararı olmaz. Ama daha sonralarında şarjdan sonra böyle saatlerce fişte bırakmayı alışkanlık haline getirmeyin.

    2.Tablette oyun oynamıyorum. Bunu bilemeyeceğim.

    3.Not alma için s-note dışında ücretsiz bir yazılım olan FREE NOTE yazılımını öneririm. Oldukça işlevsel bir not alma yazılımı. Bunun dışında güzel bir defter simülasyonu olan Lecture Notes yazılımını öneririm. ücretlidir. Ama aranırsa Google ile çaresi bulunuyor tabii. :)

    4.Kendim kılıf kullanıyorum. Ama akran koruyucu yapıştırmadım. Asla da kullanmayı düşünmem. Sonuçta bu alet bütün tabletlerden farklı özel bir stilus kullanıyor. Ekran koruyucu, stilus kullanım deneyimini olumsuz etkiliyor. Sadece parmaklarınızla kullanmayı düşünüyorsanız,stilusu kullanmam derseniz tamam.Ama note 10.1 aldığınıza göre stilus kullanacaksınız demektir. Bu yüzden ekran koruyucu önermiyorum. Kaliteli ufak bir microfiber bez ile arada ekranı temizlersiniz. Öyle kolay çizilen bir ekran değil. Bir yıldır kullanıyorum. Sadece dokunmatik hassasiyeti açısından değil stilus ucunun ekrandaki akıcılığını da bozuyor akran koruyucu. İsterseniz deneyebilirsiniz. nasıl olsa ekrandan sökmesi çok basit ve iz bırakmıyor.

    5.Hafıza kartı kullanıyorum. Sandisk öneririm. Verbatim marka hafıza kartı hediye etmişlerdi. Kartta bir sorun yoktu ama tablette hata verdi sürekli. Sandisk taktıktan sonra sorun yaşamadım. Şu anda kullandığım android versiyonunda sadece dosyalar atılabiliyor. Uygulamalar hafıza kartına kurulmuyor. Bunu yapabilmek için yöntemler vardır belki ama ben sadece yedek ve depo alanı olarak kullanıyorum hafıza kartını.S-note yedeklerim ,belgelerim, resimlerim videolarım, müziklerim falan hepsi mikro SD kart içinde bulunuyor. Aldığımdan beri bir kaç defa fabrika ayarına getirmiştim tableti. Yedeklere hiç bir şey olmuyor bu sayede.




  • Yorumunuz icin çok tesekkurler aydinlatici oldu benim icim :) suan sarjini bitirmeye çalışiyorm dolduktan sonra nasil bir performans sergilecek bnde merak ediorm :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutt.ata U kullanıcısına yanıt
    Hocam nerden aldiniz acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1350'ye almıştınız galiba hangi bayiden aldınız,
    dock'u bayiye sordunuz mu geri vermek için,
    alıyorlar mı merak ettim, ben de alırsam çok kullanmayacağım herhalde
  • Ben bakırköy capacity samsung bayisinden aldm. Yılbaşı kampanyası ille aldm dock u geri alıyomusnz diye sormak aklıma gelmedi ama alıcaklarını sanmıyorum. bnde açmadm hala kutusunda zaten satmak istiorm alan olursa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.