Şimdi Ara

Note 2 Sorunuma yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar.

    Note 2 kullanıcısıyım ve bir sorunla karşı karşıyayım sorun uzun zamandır vardı ama odin ile rom atmaktan korktuğum için hiç birşey yapamıyordum ve şu anda odin ile sammobile üzerinden note2 4.1.1 ilk günki sürümü kurdum ama hala anı sorunla karşı karşıyayım.

    Sorunuma gelince ;

    Mesela bir arkadaşımız forumda şunu paylaşmışhttp://forum.donanimhaber.com/m_65197472/tm.htm bende bunun üzerinden yola çıkarak telefonumu baştan yapılandırayım dedim ve bu konunun içerisinde geçen gizli kodlar bölümündeki hiç bir kod benim telefonumda açılmıyor.
    Ufak çaplı bir araştırma sonucu bunun sürümüm ile ilgili olduğunu veya csc kodu ile alakalı olduğunu düşündüm ve yukarıdada anlattığım gibi ilk günki sürümü kurdum ve önceki csc değiştirme olayını aşşağıda yazdığımı denedim yine bir değişiklik olmadı.

    Öncelike *#06# tuşlayarak, telefonunuzun imei nosunu öğrenin ve bir kenara yazın.
    Sonra, *#272*telefonun imei numarası# kodunu tuşlayı
    Çıkacak siyah ekranda yüklediğiniz mevcut csc'inden mevcut ülke kodları çıkacak. Bunlardan seçmek istediğini csc kodunu seçiniz. Türkiye için "TUR" seçmelisiniz.
    Telefonunuz, kapanıp açılacak artık csc olarak Türkiye ayarlanmış olacaktır. eğer yüklediğiniz türkiye kies romu ise, kies bunu görüp tanıyacaktır.

    Benim sorunumda bu konuda telefonumun csc kod listesine bu yöntemle ulaşamıyorum, e haliyle bu şekilde ulaşamayınca otomatik olarak biraz araştırdım csc slect programı csc hidden gibi programlar tavsiye edilmiş ama bu programlarda her hangi bir işlem yapamadı telefonumda.

    Uzun lafın kısası hiç bir şekilde csc listeme ulaşamıyorum ve hiç bir gizli kodu telefonumda çalıştıramıyorum. Çok rahatsız verici bir hal aldı ne yapmam gerekiyor ??

    Az önce kurduğum rom an itibari ile '' N7100XXALJ1_N7100OJVALJ1_N7100XXALIH_HOME.tar '' budur arkadaşlar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.