Şimdi Ara

Note 20 Ultra vs S22 Ultra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fiyat farkı çok az. Note 20'ye (yaklaşık) 4 bin daha ekleyip daha yeni, daha şık, daha hızlı, bir S22 Ultra almak değer mi? Ekonomiye güven olmaz ama S24'ler çıkınca S22 Ultra daha da düşer mi, düşebilir mi? Şimdiden teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR-Arda -- 30 Eylül 2023; 15:13:4 >



  • Elinizde note 20u varsa gecmeye gerek yok ama 0dan alinacaksa kesinlikle s22u

    Bu arada ocakta yada subatta s24 serisi gelecek bunu da dikkate almak lazim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 cihazı da hali hazırda kullanıyoruz. Note 20 ultra nın s22 ultra ya kıyasla batarya performansı düşük, işlemci düşük. Daha doğrusu birçok yönde s22 ultra önde keza güncelleme desteği de aynı şekilde çünkü daha yeni cihaz elinizde note 20 ultra varsa değişime gerek olmayabilir ancak yeni bir cihaz alacaksanız ve bu iki cihaz arasında kaldıysanız s22 ultra daha güncel ve daha iyi özelliklerde olduğu için alınabilir.

  • İkisini de tercih etme derim. S22 kullandım. 8 Gen 1 çok sorunlu bir işlemci. Isınma pil verimi rezalet. Ultrada da durum aynı plus da da. S23 serisine yönel 8 Gen 2 ile birlikte mükemmel iş başarmış Samsung.

  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

    S23 serisinin S22'ye göre daha iyi olduğunu biliyorum. Ancak bütçeyi çok aşıyor. Note 4'ten yükselteceğim için S Pen gayet önemli bir unsur durumunda. Açıklık getiremediğim sorum, S24 Ailesi duyurulduğunda S22/S23'lerin fiyatı düşer mi? Normalde düşer ama malum, Türkiye'nin belirsiz ekonomisi...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle 4 bin daha verirdim

  • TR-Arda kullanıcısına yanıt

    Valla burası Türkiye bunun cevabını kimse net olarak veremez. Ama bana kalırsa ben düşeceğini zannetmiyorum. Daha yeni Samsung yine zam yaptı fiyatlara. S pen benim için gereksiz bir detay olduğundan ve ultra çok kaba geldiğinden S23+ aldım. Ama tabi sizin kendi tercihinizdir kalemden hoşlanıyorsanız Ultra modellere yönelmek daha mantıklı. İlla s pen olması lazım diyorsanız S23 Ultra, yoksa S23 veya S23+ derim. S22 serisi sorunlu işlemciden dolayı. Diğer seçeneği değerlendirmeye bile almayın derim. Samsung Note serisinin fişini çoktan çekti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.