Şimdi Ara

Note 3 mü Note 4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, 1.5 yıl kadar galaxy s2 kullanarak android deneyimim olmuştu. Gene 1 yıldan uzun süredir de iphone 4s kullanıyorum. Artık pilin iyice ölmesi, ekranın yetmemesiyle büyük bir telefon almaya karar verdim. Note serisi çok cezbediyor. bir iki arkadaşımda note 3 var iyice inceledim çok hoşuma gitti. Yoğun kullanmadıklarında 2 gün bile şarja takmadıkları oluyormuş.

    Sormak istediğim bu saatten sonra note 3 alsam beni bir kaç aya pişman eder mi? Note 4 almadığım için kafamda soru işaretleri kalır mı? Note 4'e aradaki fiyat farkını içim rahat verebilir miyim?


    Kafayı bu note serisiyle bozmuş durumdayım diğer 5" inç üstü telefonlar ilgimi pek çekmiyor. Foruma biraz göz gezdirdim konu açmadan önce özellikle rica ediyorum kimse gelip G2 al demesin lütfen, tipi bana itici geldi.

    Teşekkürler.



  • Note 3 güzel telefon benim arkadaşımdada vardı inceleme fırsatım oldu . Ama note 3'ün kasa açısından eksileri var diye okudum yüzülme vs . Hele ki android üründe uzun süreli kullanım için en güncelini almak en doğrusu olacaktır note4 ana konuya girin sormak istediklerinizi sorun cevaplarlar .

    Sonunda ki g2 yazmayın diye eklemenize hayran kaldım malum forum 3-5 tane aciz g2 fanboyu yüzünden her bütçeye g2 yazılmasından bıktı ...
  • cduman C kullanıcısına yanıt
    note 4 alın pişman olmazsınız note 3 alırsanız 1yıl geçmeden güncelleme desteği bitecek hemde kaldı ki note 4 note 3e göre daha iyi donanımlara sahip aldınız mı en az 2yıl kullanırsınız
  • Xperia Z3 düşünebilirsiniz. Note 4 uzun kullanımda pişman edebilir.
  • Note serisini düşünmekle mantıklı davranmışsınız. Note serisi, sadece bir akıllı telefon değil her ihtiyaca cevap veren bir asistandır. Bu yüzden kesinlikle note öneririm.

    Fakat note 3 ve 4 konusunda açıkçası ben de kararsızım. Note 3 ü satıp note 4 mü alsam diye düşünüyorum açıkcası. Ama değer mi değmez mi sorusu benim de aklımda. Çok büyük bir fark olduğu söylenemez. Ekran boyu ve ram miktarı aynı kaldı neticede...

    Note serisi konusunda kesinlikle olumlu düşünüyorsunuz ama 3 mü 4 mü sorusunu be de sizinle birlikte izlemedeyim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 3 eskidi note 4 te yeni geldi neye göre karar vereceğin sana kalmış ucuz olsun dersen note 3 al param var dersen note 4 al tabi rakiplerinide bir düşün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.