Şimdi Ara

Note 3 ve g2 hk düşüncelerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostların bugun teknosaya gidip iki cihazıda inceledim. Sizide bilgilendirmek ve yardımcı olmak amacıyla kendi görüşlerimi yazıcam.
    Öncelikle note 3 ün arkası suni deri diyolardı fakat ben telefonu elime aldığımda suni plastik olduğun gördüm. Suni lafı deri şekli verilmiş plastikmi yoksa sahte deri olarak bildigimiz yumuşak metaryalmi anlamış değilim arafta kaldım daha dogrusu sonuç olarak yumuşaklık yok ve elden daha kolay kayıcak bir yapıya sahip yanımızda note2 de vardı ve daha rahat kavranıyordu note 3 daha kolay kayıcak gibiydi en azından ben öyle hissettim. G2 nin kalite hissi note 3 ten cok daha iyi geldi bana ( tamamen kendi düşüncem)
    İki telefonda gayet hızlı ben aralarında pek fark göremedim. Ancak olayı fiyat bazında degerlendirirsek lg cok önde olmuş oluyor.
    Lg nin ekranını gerçekten cok begendim fakat note3 ün ekranıda kötü denebilicek bir ekran degil parlaklık seviyesi gayet iyi amoled ekran note 2 ve s3 cihazlarda vasat seviyedeydi suan gayet başarılı bence yani telefon seçmekteki kriteriniz ekran olmasın iki cihazda gayet başarılı, telefona büyüteçle bakmadıgınız sürece :)
    Samsungun bize attığı büyük snapdragon kazıgından sonrada zaten ben note 3 almaktan vazgeçmiştim. Telefonu bi elimle tutmak istedim belki beni kendine çeker diye fakat arkasındaki kaygan plastiği gördükten sonra itti diyebilirim. S penide zaten cok kullanıcak biri olmadıgım için note 3 ün başka bir çekici yanı yoktu benim için.
    Ben 3 telefon arasındaydım. Note3, g2 ve iphone 5s suan note 3 ü eledim. İphone 5s inde fiyatı 1 ay içinde düşmezse g2 alıcam. Adamlar bu fiyata bu özellikleri sunmuşlar bizede destek olmak düşer diye düşünüyorum suan internetten 1420 tl ye alınabiliyor. Benim android alıcagım tek cihaz suan g2 kendi adıma konuşuyorum dostlar alınmaca gücenmece yok.
    Sonuç olarak gidin ve iki telefonuda elinize alın hangisine daha sıcaksanız onu alın elleri küçük olan biri degilimdir ancak g2 yi tam kavrayabiliyoken note 3 elimde emanet gibi hissettim. Cok yazdım be :D

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • G2 yi henüz inceleyemedim ama izlediğim gördüğüm kadarıyla G2 benim için daha ideal
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

    G2 yi henüz inceleyemedim ama izlediğim gördüğüm kadarıyla G2 benim için daha ideal

    İki telefonuda elinize almadan karar vermemenizi tavsiye ederim. Ancak sizinle ay ı düşüncede oldugumuda belirtmeliyim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada konuya misafirler daha cok ilgi göstermiş :D

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.