Şimdi Ara

Note3 - Z2 - 5s kıyaslama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben kısa zamanda telefon almayı düşünüyorum.

    note3 - samsung s5 - xperia z2 - iphone 5s arasında düşünüyorum. z2 1-2 aya çıkacak diye düşünüyorum o yüzden onu da listeye dahil ettim. benim bir ios takıntım var çok rahat bir kullanıma sahip olduğu için ve android telefonlara hiç hakim değilim tabi. ailede android elime geçmediğinden dolayı. iphone 6yı beklemeyi düşünmüyorum ekim-kasım da çıkar büyük ihtimalle. alacağım telefonun beni çok rahat 3 yıl götürmesi gerekli. güncelleme konusunda güncellemeyi alırım. oyun hastası bir insan değilim telefonda fakat programlara önem veririm. ekranın büyük olmasını istediğim için açıkcası androidler biraz ilgimi çekiyor telefondan dizi izlemek istiyorum. iphoneda kafamı karıştıran tek şey apple store ve ios olması. android telefonu kullanmak çok zormuş gibi geliyor. parasının önemi yok o bakımdan bütün amiralleri yazdım buraya. kamerasının da iyi olması gerekli. iphone kamerasının mpx'i az olsa bile kaliteli çekiyor onu biliyorum hoşuma giden bir kamerası var henüz diğerlerine pek fırsat bulamadım ve güzel noktası da düğmeye bastığın an çekmesi. bazı telefonlar yarım saat netleme yapıyor falan doğal olarak el titreyince de görüntü bozuluyor. iphoneda böyle bir sorun yaşamadım. şimdi yardımlarınızı istiyorum. aldıktan sonra aa yenisi çıkmış deyip 5 ay sonra değiştirebileceğim bir durumum yok. rahat 3 yıl gidebilmesi gerekli. sorularınız varsa cevaplayayım ona göre bir telefona ulaşalım. teşekkürler şimdiden







  • Note 3'ün kalemi ilgini çekiyorsa,kullanırım diyorsan al.Yoksa Z2 alınır.Tabi para sorunsa Note 3 al zira Z2 çok pahalı gelecektir.Ben olsam Note 3 alırım nerden baksan 500-600 tl fark olacaktır.

    Kısa zamanda alışırsın bence Android'e

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe yetiyorsa z2. Tabi daha fiyatı belli değil sanırım
  • uygulamaların kalitesi konusunda ios - android farkı var mı? iosda bildiğim çok kaliteli uygulamalar var açıkcası. kamera konusunda androidler nasıl? ve beni en az 3 yıl götürür mü? kalem ilgimi pek çekmiyor açıkcası. çok gerekli görmüyorum sonuçta iş adamı değilim. ayrıca fiyatı gerçekten önemsiz. 1 kere sağlam alacağım baya götürmeli beni.
  • z2 ye bugün baktım ve bence şu an kendi klasmanındaki amiralleri ezip geçmiş samsung un 5s i ise çok dandik tamamen bayat ekmeğin ısıtılıp verilmesi diye düşünüyorum. Z2 okadar kendine has duruyorki resmen bittim ben telefona kamera özellikleri inanılmaz şu an için ayrıca su konusu da beni çok etkilemişti şu anda s3 im var videolara baktıktan sonra sanki elimde 3310 kullanıyomuş gibi hissettim :) işin özü Iphone 6 yı görmeden alınabilecek en iyi telefon şu anda z2 gibi ama çıkış fiyato nerelerde olur bilemem ama tahminen 2.500 altı yada üstünde oynar heralde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayerlatsou -- 28 Şubat 2014; 17:43:51 >
  • z2'ye yöneldim yavaş yavaş. çıkış tarihi ne zamanmış?
  • Z2 çok iyi olmuş.Kalem sorun değilse Z2 al :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z2 tabi ki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her nedense ben Sony'nin tasarımlarını beğenmiyorum ve yine benim açımdan tasarım demek telefonda en büyük etken.

    -z2'de sanal tuşlar olması..
    -İphone 5s batarya ömrü.. (Kuzenim ilk İOS deneyimini 5s ile yaşayıp, 5s'le tövbe etti. Ayrıca 2-3 tanıdığım 5s kullanan kişi, 1 ayları dolmadan data kablolarını çöpe attı, kronik bir sorun olabilir.)
    -Note 3, tek elle kullanım mümkün değil, cebe sığmıyor.

    Bu cihazların hiçbiri donanımsal olarak sıkıntı çıkarmaz. Olumsuz yönler bunlar, gerisi sizin bir telefonda aradığınız şeylere bağlı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolculuk yapıyorsanız ve film izliyorsunuz note 3 yoksa fark etmez istediğini al hepsi üst seviye telefon zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet z2'de karar kıldım artık. size sorduktan sonra da bir sürü şey araştırdım z2'yle ilgili. android olması tek problemimdi fakat onun da problem çıkaracağını sanmıyorum. z2'nin türkiye çıkış tarihi konusunda bir bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkeleyzencisi

    evet z2'de karar kıldım artık. size sorduktan sonra da bir sürü şey araştırdım z2'yle ilgili. android olması tek problemimdi fakat onun da problem çıkaracağını sanmıyorum. z2'nin türkiye çıkış tarihi konusunda bir bilgisi olan var mı acaba?

    Nisan da geleceği söyleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menüleri karışık gibi geliyor demişsin. O konuda rahat olun kullandıkça alışırsınız.BENCE saydıklarınız arasında z2 ancak iphone alacak olsam 6 yı beklerdim. Hem büyük ekran hem 2gb ram vs. deniyor.
  • iphone'a daha çok olduğundan dolayı. o zamana ertelersem telefon işini kesinlikle iphone alırım ama 1-2 ay içinde alırsam z2de karar kıldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.