Şimdi Ara

Note5 Güncelleme sonrası Şebeke sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar. bir adet fake İmei nolu note 5 telefona sahibim. odin üzerinden nougat güncellemesi yaptım fakat şebeke hatası veriyor . güncelleme yapmadan önceki imei numarası ayarlardan ya da *#06# yazınca görünüyor ,tamamen silinmemiş. mobilçekim gücü göstergeleri de tam çekiyor gibi görünüyor ama arama yapınca ağda kayıtlı değil hatası alıyorum. telefona root yaptım modem dosyaları yükledim , arıza patch vs denedim işe yaramadı. neler yapabileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim.



  • Sim i cıkar tekrar tak. Bu agda kayıt muhabbeti hortlamış. Birde elle sebeke sec bazen yurtdısı olanlarda kktc gibi secenek cıkıyor tr yi secion mobil ag bölümünü bak. İnternet ayarlarını da kontrol et tr de olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizci535 kullanıcısına yanıt
    hepsini denedim malesef olmadı .
  • Bu sorunla karşılaşan yok mu. Note 5 tel. Şebeke full çekiyor ama ulasilamiyor. Sorun hatta değil cunki başka bir hat taktım aynı sorun devam ediyor. Kendi hattını başka tel. Taktım sorun yok. 5 aramanın 4 üne ulasilamiyor note 5 de. Garip bi durum. Hat full çekerken. Yardımcı olabilecek var mı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.