Şimdi Ara

Notebook'a Monitör bağlamak? (Tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İleri derece miyop olduğum için 32 inc ekranda çalışmak istiyorum, ama kasam yok, notebookta monitör takılıyor ise 32inc f/p monitör tavsiyeniz nedir? Oyunda oynuyorum.




  • gencergaming.com
    AOC 27G2SPU/BK 27' 1ms 165Hz Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü
    https://www.gencergaming.com/aoc-27g2spu/bk-27-1ms-full-hd-freesync-pivot-ips-oyuncu-monitoru

    bu iyi mi?

  • "çalışacam" demişsin, iş yapmak için monitör istiyosan 1080p yerine 1440p ya da 4K almanı öneririm, eğer bütçe varsa tabi. bütçe elvermiyosa 1080p de olur.

    miyop demişsiniz, göz hastalıklarından pek anlamam, amaç büyük ekrana geçip ekranı uzağa koymak mı? 32" masa üzerinde ekran biraz büyük kaçar, ekranın sağını-solunu görmek zor oalbilir (açılı bakacaksınız çünkü) dolayısıyla monitörü biraz ileri itmeniz ve azıcık ilerden bakmanız icap edebilir. 27" monitöre daha yakından bakabilirsiniz.
  • laptoba monitör bağlanır mı sorunuzun cevabı = evet bağlanır. ama, bağlabileceğin monitörün sayısı ve çözünürlüğü laptoptan laptoba değişir. sizin laptopta muhtemelen HDMI 1.4 çıkış vardır çünkü çoğu laptop bu çıkış ile geliyo (yeni bi laptop ise HDMI 2.0 olabilir) eğer yeni bi laptop kullanıyosanız USB type-c portunda thunderbolt da vardır.

    mesela bende şuanda Dell Latitude 5420 Intel Core I5 laptop var. ben bu laptoba iki tane harici 4K monitör bağladım. laptop masamda durmuyor, yan odada duruyor, uzun monitör kabloları ile görüntüleri kendi odama taşıyorum. benim odamda iki adet 4K monitör ile beraber kablosuz klavye ve mouse var. laptobu yan odada sunucu gibi kullanıyorum. laptobun kendi ekranını ve kendi klavyesini falan kullanmıyorum (anca dışarı çıkıp laptobu yanıma alacak olursam kullanıyorum)

    siz eğer 1080p ya da 1440p harici monitör bağlayacaksanız, bunu rahatlıkla yapabilirsiniz. HDMI 1.4 dahil hemen her port bu çözünürlüğü kaldırır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.