Şimdi Ara

Notebook benim işimdir herşeyinden anlarım diyenlere bir sorum olcak yardımlarınızı bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar.

    elimde bir fujitsu marka laptop var öncelikle belirteyim işlemci ve ekran kartı harici yani çıkarılabilir upgrade yapılabilir.

    ekran kartını temin ettim bunda problem yok fakat benim chipsetim 915pm ve işlemcim 1.86 işlemci max. upgrade 2.3 yine tek işlemcili upgrade yapabiliyorum buda pek işime yaramıyor.

    bu laptopların istanbulda chip setlerinin değiştirildigini gördüm google'dan an azından.

    sorum şu fujitsu m1451g modeline başka bir chipset entegre edelebilirmi nedeni Core 2 Duo işlemci takmak istiyorum soketleri ve yapısı uyabilecek.

    Fiyatı astarını gerçmesi önemli degil sadece bunun yapılabilirliği nedir ben bunu yaptırmak istiyorum varsa bu konuda uzmanlar beni aydınlatırsanız sevinirim.



  • kendi soruma kendim cevap buldum böyle birşey mümkün olmuyormuş gerçi bir chipset montajı yapan firma ile görüştüm ağzından cımbızla laf aldım dersem yeri ama sanırım böyle birşey mümkün değilmiş :)
  • geç cevap... böyle bişeyi niye yapma gereği duydun hiç anlamadım.sınıfında iddia ediyorum en hızlı makinedir m1451g. üzerine 2gb ddr2 667mhz ram taktım makine uçuyor resmen.Birde 80gb 7200rpm hdd aldım yemede yanında yat
  • chipset montajı yapılabiliniyor fakat sadece özel robotlarla yapılabiliyor. Türkiyede bir kaç seviste var. Fakat bunu yaptırman çok pahalı olabilir para mühim değil demişsin ama yapılıyor yani. istersen istanbuldaki hp servisiyle görüş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.