Şimdi Ara

NOTEBOOK DÜNYASINDA FİYATLAR DÜŞÜYOR VE PERFORMANS ARTIYOR??????????????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • acer ferrari alıp ferrariye boşu boşuna ferrari logosu için para ödemek bana saçma geliyor. 3,5 milyara daha iyi bilgisayarlar alınabilir.
  • quote:


    Bence geçiş dönemlerinde bilgisayar almak mantıklı değil. Yine de siz bilirsiniz..


    ben de katılıyorum.Bilgisayar dünyasında bir geçiş dönemi yaşanıyor.Yepyeni konseptler çıkacak.eldekileri eritmeye çalışıyorlar bence.fiyatlarda düşüş olması normal.Ama bu kadar hızlı olması normal değil.yeni ürünlr bu kadar hesaplı olmayacaktır.

    Diğer yandan teknolojide en son model en yeni model diye bir şey yok.piyasaya çıkan model akabinde eskiyor.Bu bakımdan şu andaki ihtiyaç neyse ona yönelik Laptop alınmalı.Bir kaç yıl önceki laptop modelleriyle şimdikiler arasında uçurumlar var.Bir kaç yıl sonrası da öyle olacak.Önemli olan şu an neye ihtiyaç duyuyorsunuz...

    Ben geçen sene haziranda Notebook aldığımda centrino konsepti yavaş yavaş yagınlaşıyordu.İşlemciler 1.4ghz falan civarındaydı.En pahalı modeller bile 1.6 ghz 256 ram şeklindeydi.Laptopta performans banim için batarya önründen önce geldiği için gittim p4 2.8 ghz 512 ram 128mb ati radeon lu laptop aldım.Batarya 2.5 saat dayanıyordu olsun.Gayet de güzel kullandım.şu anda bile centrino konseptinde bile bu performansı veren laptoplarda batarya ömrü 3 saati bulan bir iki istisna hariç nerdeyse yok zaten.Aldığım makine amacıma uygun olduğu için sorun yaşamadım.Ama sık seyahat eden mobilite benim için çok önemli biri olsaydım bu makine hiç işime yaramazdı.256 ram li ama şarjı 5 saat dayanan bir model çok daha iyi olurdu.

    Kısacası, şu an için neye ihityacınız varsa onu alın.Teknolojiyi beklemeyin.çünkü bu işin sonu yok.Laptop teknolojisi hızla gelişiyor ve daha çok gelişmelere gebe.Yazılım ve donanım gelişmeleri birbirini iziliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 5 Aralık 2005, 12:56:32 >




  • not booklar eger 1 milyarın altına düşerse o zaman kayde deger bişi oldu derim
  • hey gidi günler hey.....

    o zaman ne notebook vardı ne birşey

    Allah tan şu an dell 6000 im var
  • quote:

    Orjinalden alıntı: out


    quote:

    Orjinalden alıntı: nJOY

    quote:

    Orjinalden alıntı: out

    Arkadaşım Yılbaşından sonra Windows Vista çıkacak. Ve 64 bit teknolojisine geçilecek. O yüzden adamlar ellerindeki xp li 32bit Notebook ları eritmeye çalışıyor. Şu sıralar bişey alınmaz. Bence biraz daha beklemende fayda var.


    arkadaşım packard bellin amd turion işlemcili 949$+kdv ye düşen modeli hakkında ne diyeceksin? o da 64 bit, sence onu da mı eritmeye çalışıyolar


    DDR2 rami var mı bu aletin? P4 lerin ilk modelleri SD ramliydi hatırlarsan O zamanlar herkes performansta fazla fark yok PIII alalım yeter diyordu. Sonrası malüm.
    Ayrıca Dediğin aletin Ekran kartı da 64 mb diye hatırlıyorum.. yani. Bu bile eritmek için yeterli bi sebeb..

    Peki piyasada hiç win 2000 li laptop görüyormusun? Xp çıkınca birden bire kayboldular. Nereye gitti onca laptop. Xp çıkmadan stoklarının hepsini eritmiş olabilirler mi acaba ????

    Bence geçiş dönemlerinde bilgisayar almak mantıklı değil. Yine de siz bilirsiniz..


    Packard Bell R3451 hakkında hiç birşey bilmiyorsun sanırım arkadasım..

    AMD Turion ML-30 64 bit 1.6 GHz ( 64 bit destekli işlemci )

    2x 256 MB DDR 333 MHz ( ramler DDR2 mi demişsin ama AMD Turion işlemci 533 MHz lik DDR2 ler ile uyumlu değil zaten.. üzerinde 333 MHz var fakat 400 MHz lik ramler de takılabilir..)

    128 MB ATI Radeon Xpress 200M ekran kartı (dediğin gibi 64 mb falan değil..)

    stok eritme tabiki var.. senin dediğin gibi windows vista da cıkınca, xp kullanan laptoplar tabiki piyasada olmicak.. ama belirttiğim gibi Packard Bell R3451 64 bit lik bir işlemciye sahip . . . . . . .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 25 Ocak 2006 2:42:17 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.