Şimdi Ara

notebook ekran kartı sorunu lütfen yardım edin!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben caspoer nirvana Cpq.i370-4k35b modelini kullanıyorum ekran kartım nvidia 2gb fakat bilgisayarımda intel olarak gözüküyor bn bunu anlayamadım sorun nedir yardım edin


    Ürün Özellikleri
    İşlemci : Intel Core i3-370M, işlemci hızı 2.40 GHz, 3 MB Intel Akıllı Bellek
    İşletim Sistemi : Windows 7 Home Basic (64 Bit)
    Bellek : 4 GB DDR3 1333 MHz Bellek
    Harddisk : 320 GB SATA Harddisk
    Ekran Kartı : 2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT335M Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek)
    Ekran : 15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran
    Ana Kart : Intel HM55 Chipset
    Optik Sürücü : DVD±RW DUAL
    Bluetooth : Bluetooth
    Kablosuz Ağ : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g
    Card Reader : Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD)
    Ethernet : Var
    Ses : Dahili Hoparlör&Mikrofon
    USB Port : 3 X USB 2.0 port
    HDMI Port : 1 X HDMI
    E-Sata Port : 1 X eSATA Combo
    Klavye : Sayısal tuş takımlı, Türkçe
    Batarya : Li-ION smart battery
    Kamera : 1.3MP Web Camera
    Bekleme Süresi : 150 Dakika
    Ağırlık : 2,85 Kg
    Boyutlar : 373 x 255 x 25-40 mm
    Ekstra : PCI-e Mini Card
    Hediyeler : Casper Taşıma Çantası Ve Casper Usb Mouse

     notebook ekran kartı sorunu lütfen yardım edin!!







  • Cevap cok basit. ya ekran kartiniz gerekmedigi zaman kendini kapatip onboard ekrana geciyor yada sizin yazdiginiz ozellikler malesef ki makinenizde bulunmuyor.
    Windows7 iki farkli ekran kartini takmayi ve ayni anda calistirmayi destekleyebiliyor. bu yuzden guc tuketimi olmadiginda ekran kartiniz deaktive olup onboard ekran kartina gecis yapiyor olabilir..
  • ama özelliklerin de öyle birşey yazmıyor 2 ekran kartı var diye birde o özellikler bilgisayarınızda bulunmuyor olabilir demişsiniz bu marka modelde değişik bişe olabilirmiki bn aynı makinenin özelliklerini koydum zaten farklı bişe olması imkansız değilmi.. birde dediğinize göre diğer harici ekrana nasıl geciyor peki otomatik olarakmı acaba?
  • otomatik olarak gecis yapiyor. Boylece ekran kartina giden enerji kesiliyor ve pil enerjisini yani pil omrunu daha fazla kullanmaniza olanak sagliyor. aygit yoneticisinde ekran kartinizi gorebiliyor musunuz peki? yada ekran bagdastiricilarinda kac tane ekran karti gorunmekte
  • aygıt yöneticsinde görüntü bagdaştırıcılarında intel ve nvidia gözküuyor o ekran bağdaştırıclarında ise sadece inteli görüyorum resmini koydum zaten..
  • Aygit yoneticisinde 2 kartida goruyorsaniz dedigim gibi guc tasarrufu icin ekran kartini kapatip normal sekilde calisiyordur. 3 boyut uygulamalar gibi ekran karti gerekli bir durumda ekran kartiniz tekrar aktif olacaktir. korkacak bir durum yok. merak etmeyin.
  • bu onboad intel ekran kartı ile oyun oynayamam zaten demi şimdi mesela Nfs undercoverı oynuyorum eğer sadece intel olsa oyun oyanayaymam sanırsam..
  • oynarsiniz ama harici karttaki kadar performans alamazsiniz. dedigim gibi gerektigi zaman ekran kartiniz aktif oluyor. calismazsa zaten aygit yoneticisinde gorunmez
  • gerekeceği zamn işte oyun oynarken veya görsel bi program kullanırken devreye giriyor.. Ama kardeş bu modellerde böyle bişe yokki araştırdım bn yinede baya casper müşteri hizmetlerini 2 kez aradım ilkinde evet öyle birşey var dedi 2.sinde ise yok öyle bişe dedi farklı kişilerdi konuştuğum kişiler kafam allak bullak peki kardeş bunu şu şekil anlayabilirmiyiz mesala şöyle büyük bir oyun atsam pcye ne olur call of duty 6 veya prottype bunları rahatlıkla acarsa senn dediğin gibi eğer açmazsa öyle bişe yok bu pcde bi deniyim bn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.