Şimdi Ara

Notebook Klavye Tuş Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 5 Yılı aşkın süredir kullandığım bir hp notebook'um var ve klavyesinde print screen tuşu basılı kalıyor clipboard.exe programından yani pano görüntüleyicisi programı ile baktığımda sürekli tuşun basılı kaldığını ve ekran fotografını cektiğini görüyorum klavyeyi temizledim ama sorun çözülmedi sanırım kısa devre yapıyor dıştan bi sorun var gibi görünmüyor.

    çünkü kopyala yapıştır sorunları yaşıyorum performans sorunu ve takılmalar yaşıyorum.dışardan klavye takmayı duşunmuyorum üzerinde klavye olmasını istiyorum.

    değiştirmek yerine bir program varmı diye sormak istedim olacağindan pek ümitli değilim ama sadece o tuşun çalışmasını engelleyen bi program lazım tuşu pasif edebilecek bi program bilgisayar acıldıktan sonrada işleme geçse program,sistem başlangıcına yerleşsede olur.

    eğer böyle bi program bulamazam mecburen yeni klavye bulmam gerekecek. bilgi olarakta bilgisayarda herhangi bi virüs buna yol açmamaktadır tuşum basılı kalmıyor klavyedeki print screen tuşunun altını tamamiyle kestim cıkardım tuş çalışmaması gerektiği halde takılı kalıyor dedğim gibi notebookla bağlantı kısmıyla ilgili olabilr başka yerinde sorun var kısa devre yapıyor sanırım.

    böyle bir program lazım eğer mevcutsa yardım edebilirseniz çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.