Şimdi Ara

Notebook<->PDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,
    nefret etmeme rağmen son dönemde iyiden iyiye bir laptop-notebook ihtiyacım oluştu. dediğim gibi nefret ettiğim için alternatifler üzerinde durmaya çalışıorum, bu anlamda da PDA'lerin başarımlarını sorguluyorum. amacım office programları ve e-posta gönderme-alma gibi basit işlevleri sorunsuzca gerçekleştirmek.. ha birde .pdf dosyalarını rahatça okuyabilmek. bu noktada kullanım konusundaki kısıtlar nelerdir? dosya boyutları sorun olur mu (80mb'lık bi pdf örneğin) yada office programlarında kısıtlamalar var mı kullanım anlamında (toolbox'lar yada daha basit seçeneklerde, yani sadece düz yazı mı yazabiliyoruz mesela), gibi sorularım var. kısacası bir PDA ile laptop-notebook hantallığından kurtulabilir miyim?
    tabiki bu sorularıma vereceğiniz cevaplar olumlu ise, gsm özelliğinin çok önemli olmadığı bir PDA önermenizide bekliyorum..
    şimdiden teşekkürler.


    not: bilgisayarlarla haşır neşir olmama rağmen maalesef henüz hiç bir PDA'i elime almadım. bu sebeple başarımı konusunda hiç bir fikrim yok. cahilliğimden ötürü özür dilerim. :)







  • bir PDA elbette bir notebook kadar güçlü olmayacaktır. ama e-mail alıp verme, ofis dokğmanlarını edit etme gibi özellikleri sana zaten tüm PDA'ler sunuyor. yakında çıkacak i-mate ultimate serisi cihazlar üzerlerinde buluınan tv-out çıkışı ile tamamen notebook yerine PDA taşımaya başlaybileceğiz. genede uzu süredir pda kullanan biri olarak (q klavyeli Jasjam) uzun yazı yazma yada mail yazma gibi bir kullanım stilin varsa PDA sana göre değil. ama eğer maillerini okuyacak kısa cevaplar verecek, bazende excel ve word dokumanlarını edit edeceksen kullanmalısın. 80MB pdf dosyasını açabilirmi dersen hiç zannetmiyorum.
  • cevap için teşekkürler. sanırım PDA ihtiyacımı şu an için karşılamaktan biraz uzak.. i-mate ultimate ise fiyat aralığı olarak beni pek mutlu etmeyecek gibi geliyor. en iyisi en ufağından bir notebook'la ihtiyaçlarımı karşılamak olacak.
  • Sana Toshiba G900 lazim.
    Gerek ekran boyutu, cozunurlugu gerek klavyesiyle isini gorebir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.