Şimdi Ara

Notebook tavsiye, değişim için acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    2 gün önce vatanbilgisayardan şu ürünü aldım:
    http://www.vatanbilgisayar.com/hp-a3c21ea-dv6-6b04st-core-i7-2670qm-22ghz-4gb-750gb-dvdrw-156-1gb-hd6490m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57129
    Fazla inceleme şansım olmadı, eve gelince hakkındaki yorumları okuyayım dedim ve ekran kartının yetersiz olduğuyla ilgili bir kaç yazı buldum, şimdi düşüncem vatanbilgisayar'la anlaşıp bu model'i değiştirmek. 1.800 tl.'ler civarında muadil bir ürünle değiştirmeyi düşünüyorum önerebileceğiniz modeller nelerdir? Ve bu notebook'un genel olarak ve ekran kartının özel olarak teknik olarak özellikleri nasıldır, bu fiyatın cihazı mıdır??







  • up
  • bu arada linkte görünen cihaza ek olarak 4 gb ram daha eklediler, yani şu anda 8 gb cihazın ram'i.
  • PAvilion serisi ısı anlamında bezdirir insanı form sitelerinde yakınan insanlar dolu hocam başka bir marka Asus, Samsung düşünün derim. Lenovo'lar da güzel alternatif.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bediboy

    PAvilion serisi ısı anlamında bezdirir insanı form sitelerinde yakınan insanlar dolu hocam başka bir marka Asus, Samsung düşünün derim. Lenovo'lar da güzel alternatif.

    hocam önceki notebookumda pavilion'du evet ısı anlamında çok iyi değiller, ama bu seride kasayı metal alaşım yapmışlar ve fena sayılmaz ısı performansı da, ısı problemi dışında benim asıl öğrenmek istediğim ekran kartı benim için problem teşkil eder mi? mw3'ü kurdum problemsiz gayet akıcı oynattı makine, bu sanırım iyiye işaret sayılır,değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkapeiron -- 3 Haziran 2012; 16:10:45 >
  • up
  • Dostum her Ne kadarda Şey olsada Hp alma Derim Servisi Felan Problem cıkarıo :S onun yerine Dell veya Toshiba Alabilirsin .. Ama Laptop Bu yanı Oyun oynamak İçin Oyun Laptop Alacaksın oda ayrı bi konu Eger Güzel oynamak istiyosan
  • cevaplar için teşekkürler, vatan bilgisayarın stoklarını inceledim, açıkcası arkadaşın önerdiği lenova dışında cazip gelen farklı bir ürün göremedim, ben ürünü bursadan almıştım, lenova'nın bu cihazı bursa'nın stoklarında yok, yani değiştirmek istesem de değiştiremeyeceğim gibi. ama yine de sorgulayacağım, vatan bilgisayarın cevabını olumlu/olumsuz burda yazarım.
    bu arada yaklaşık 4 sene hp laptop kullandım, bu süre zarfında servise götürme ihtiyacım hiç olmadı, tabiki de bundan sonra da olmayacak diye bir şey yok ama bursa'daki hp servisindeki insanları az çok tanıyorum ve şunu söyleyebilirim ki, işlerini ciddiye alıyorlar

    not: bu arada hp dv6 6b04st model notebook'un ekran kartı değiştirilebiliyor mu? eğer böyle bir şansım varsa süper olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkapeiron -- 3 Haziran 2012; 21:31:52 >




  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.