Şimdi Ara

notebook tv karti yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar notebookuma tv kartı almayı dusunuyorum bu işlerden anlamam hiç analog ne dijital ne.benm istediğim usb veya express farketmez normal kanalları ceksn atv show cnbc-e gibi ayrıca antene gerek olmasın kolay olsun yani kullanımı.bisey daha yabancı kanalları izleme sansımız var mı tv karttan uyduya falan bağlamadn.
    teşekkurler şimdiden



  • hocalar yok mu yardım eden
  • Yabancı kanalları izlemek için dijital uydu yayınlarını destekleyen bir tv kartı ve çanak anten gerekli.

    Analog yayınları izleyeceksen (çok eskiden beri var olan yayınlar) analog yayınları destekleyen bir tv kartı ve eskiden beri kullandığımız klasik antenlerden gerekli. Bazı tv kartlarının yanında basit bir anten oluyor. Bu antende kullanılabilir. Bu şekilde sadece ulusal kanalları izlersin. TRT kanalları, Show, Kanal D, ATV gibi. Yabancı kanalları izleyemezsin.

    Hangi tür yayınları izleyemek istiyorsan ona göre tv kartı seçmen gerekir.
    Bazı tv kartları hem analog yayınları hem de dijital uydu yayınlarını birlikte destekliyor. Böyle bir kart alırsan hem uydu yayınlarını hem de eski tip yayınları izlersin (anten kullanmak gerekli tabiki).

    Bunlara göre bir değerlendirme yapıp ne alacağına karar vermen gerekli.




  • laptopın 5920g olduğuna göre sen ya express alcan ya da usb....sana expres girişlileri önermem...çünkü tv kartları en çok ısınan donanımlar olup , laptpın içini sobaya çevirir....sana usb tavsiye ederimm...model olarak da aver hx hybrit volar öneririm...bu kart karasal dijital ve analog yayınları desteklemekte....aynı zamanda usb stick yapısında olduğu için taşınması kolay...ayrıca evde eğer çanak varsa uydu receiverı bu karta bağlayıp dijital yayınları da izleyebilirsin.
  • akay635 ve trimaxsahinabi,
    ilgilendiğiniz için tesekkur ederim.verdiğiniz bilgiler tv kartı olayının kafamda netleşmesini sağladı.teşekkurler tekrar iyi gunler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.