Şimdi Ara

Notebook uma Sata Hdd alacağım? Öneriniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Laptopumda Sata hdd var. Sanırım Sata2 takılmaz. Monster T74Hel802. 250Gb hdd almak istiyorm. Samsung, WD ve Seagate tahmin edersiniz aklımdakiler.. Hangisini tercih etmeliyim. Sonuçta taşınabilir ve hdd nin kolay zarar görmemesini istiyorm otobüs yolculuklarında en azından. Ayrıca bu önbelleğin önemini bilen var mı arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ettim çok..



  • Ben olsam seagate alırdım,açıkçası samsungun yada wd nin garanti süresini tam bilmiyorum ama seagate 5 yıl garanti veriyodu yalnış hatırlamıyosam,şuan benimde hdd de sorun var sistem her açılışında S.M.A.R.T. hatası alıyorum,servise mail attım ve ürünü getirmemi istediler ama sınavlardan şuan pcye ihtiyacım var fakat sınavlardan sonra eğer seçme şansım olursa seagate istiycem
  • ben de bilg. ilk aldığımda hdd hata veriyordu. O da samsungdu bildiğin gibi.. ben de öğrenciyim it gel yollarda hdd haşat oldu.. sonra servise gittim WD taktılar. O günden sonra bir yıldıt aynı yolu git gel yapıyorm otobsle hiç sorun olmadı. tahminim ya samsung sallantıdan sağlam çıkamıyor, ya da WD sallantıya karşı dirençli bi hdd. sende de samsung sorun verdiğine göre samsung almıyoruz demektir bu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.