Şimdi Ara

notebook yardımı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • arkadaşlar bir notebook almak istiyorum.. çook fazla bilgisayarı kasan oyunları oynamam.. bilgisayarı daha çok film izlemek için ve internete girmek için kullanırım.. işlerimi hızlı yapsın yeter..

    şu iki bilgisayarı seçtim ben siz ne dersiniz??

    http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/109295/acer-5740g-333g32mn-lx-pmf01-004-.aspx

    http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/110393/lenovo-y550-59-028170.aspx


    1000- 1200 tl bütçem var.. sizin önerileriniz varsa onlara da bakabilirim.. ama ben az bilgimle üst llinkteki acer i beğendim i3 işlemci iyidir dediler :)







  • Bütçeniz nakitse ve 1250 civarına çıkabilecekse şu linkteki Asusu öneririm. Ekran kartı o fiyata en iyisi işlemci o fiyata en iyisi USB 3.0 var 16 inç ekran var ASUS Kalitesi var daha ne.

    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=29644
  • taksitle alınca biraz fiyat artıyo ama bunu da değerlendirmeye alacağım.. ekran kartı çok iyi sanırım evet.. ama bu siteyi hiç kullanmadım güvenilir midir?? ben ya vatan ya da bimeks kullandım hep de ondan birzda korkum var..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yazicioglu55

    taksitle alınca biraz fiyat artıyo ama bunu da değerlendirmeye alacağım.. ekran kartı çok iyi sanırım evet.. ama bu siteyi hiç kullanmadım güvenilir midir?? ben ya vatan ya da bimeks kullandım hep de ondan birzda korkum var..


    Eksen'den aldığınızda normal bir bimeksten aldığınızda ne hizmet alıyorsanız aynısını alırsınız. Birçok kişi de eksenden aldı Asus'unu. Bir iki kişi şikayetçiymiş sadece siteden bana da saçma gelmişti şikayet ettikleri şeyler.
  • Üründe bir sorun olursa, iade hususunda epeyce zorluk çıkardıklarına dair birden fazla yorum okudum. Biraz uğraştırıyorlar anladığım kadarıyla. Eninde sonunda iade alıyorlar ama pek mantıklı cevaplar alamıyorsun Eksen'den neden iadeyi ilk seferde kabul etmediklerine dair. Ürün bizden çıktığı anda işiniz markanın servisleriyle olur gibi abuk şeyler söylemişler kullanıcılardan bazılarına. Almadan önce prosedürler hakkında soru yağmuruna tutmakta fayda var. Sonradan pişman olmamak adına...
  • peki benim linklerimdekiler hakkında ne düşünüyorsunuz??
  • o kadar mı kötü sayfamdakiler?? yani linkte paylaştıklarım??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.