Şimdi Ara

notebookadresi.com güvenilirmidir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
7.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Geçen hafta Dell 7537 Modelini satın aldım. 24 Saat içerisinde elime ulaştı çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim siteyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jubeii

    Herkes atmıs tutmus. Agzı olan konusmus her zamanki gibi. Kanunlarımıza gore mesafeli satıslarda yani netten aldıgınız urunlerde 1 hafta icerisinde urunu iade edebilirsiniz. Paranızı geri isteyebilirsiniz. "Millarenke " arkadas gayet dogru hareket etmis. Agzı olanlar adamı yerden yere vurmus. İnsanlara yol yordam anlatmadan once işi ogrenin ondan sonra gelip buraya ahkam kesin. Kraldan fazla kralcı olmayın. Belirtmek isterim ki yenilenen kanunla bu 1 haftalık sure 15 gune cıkartılmıstır. Sikayet eden amacına ulasamazsa mahkemeye gider hakkını arar. Sizde gidip notebook icin hak ararsınız. Ozellikle soyliyim; notebook gibi pahalı urunlerde magdure oldgunuzu dusunuyorsanız gidin bi avukata profesyonel yardım alın danısın. Buraya gelip tanımadıgınız insanlardan papparayı alıp geri donmeyin. Hasta oldugunuzda kasaba gitmiyorsunuz hastaneye gidiyorsunuz.



    Aynen herkes atıp tutmuş. Bilip bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyin. 4077 Sayılı Tüketicinin korunması kanunu mesafeli satışlarda iade etme hakkınız olduğunu söylüyorken bizim milletimiz kalkmış yok efendim iade edemezsin açılmış ürünü diyor. Bal gibi de iade edrsin kardeşim. Biraz olsun bilinçlenin arkadaşlar bu arkadaşın durumuna yarın siz de düşebilirsiniz. O yüzden haklarınızı iyi bilin. O büyük mağazaların insiyatifi de tamamen müşteri çekmek için. Seni çok sevdiği için yapmıyor yani.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Millarenke

    notebookadresi.com 'la ilgili deneyimimi paylaşıyorum. Satın aldığım Asus n56vz modeli bilgisayardan henüz 1 hafta geçmeden memnun kalmayarak siteyi aradım ve ürünü iade etmek istediğimi söyledim. Bana verilen cevap "açılmış ürün iadesi almıyoruz yoksa o ürünü satamayız" şeklindeydi. "Peki açmadığım üründen memnun kalmama gibi bir durum nasıl olur?" diye sorduğumda "biz o ürünü tekrar satamayız. yapacak bir şey yok" dediler. Cayma hakkını hatırlatınca "o hak sözleşmemizde yazdığı gibi açılmamış ürünlerde geçerli" cevabını aldım. Yani görmeden denemeden uzaktan aldığınız bir ürün beklediğiniz gibi çıkmazsa iade etmeniz mümkün değil.Tüketici mahkemesine şikayet edeceğimi bildirdim ve müşteri temsilcisi "buyrun edin, daha önce de böyle şikayetler aldık" dedi.

    Bu şirket bana hem kaba davranmıştır hem de hukuksuz satış yapmaktadır. Alışveriş yapıp yapmama kararı size kalmış.

    tamamen senin hatan bu araştırıp almamanın zararları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beels -- 17 Nisan 2014; 9:41:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aynı sekilde bende pcdepo ne notebookadresi.com tarafindan hukuksuz satış magduruyum.aldıgım urunu 2. gun koşulsuz iade hakkımı kullanarak iade etmek istiyorum dedim.bi o kanunu tanımıyoruz dediler.kesinlikle bu siteden alışveriş yapmnayin.
  • Yazdiklarımı sildim.
    Parayı aldilar ama ürün ortada yok.
    Savcılığa verecegiz dolandiriciliktan pazartesi....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyunbazz -- 9 Mayıs 2014; 21:14:18 >
  • Şikayetvar.com da bu site ile ilgili benzer 7 şikayet var kimi ürün gelmedi diyor kimi 15 gün oldu paramı da iade etmiyorlar diyor ama fiyat farkı da oldukca yüksek eğer alacağınız ürünü gidip media markt gibi mağazalarda test ederseniz bu fiyat farkı olduğu sürece üründen eminseniz bu riske girilir bence tabi herkesin takdiri kendine üründen emin oldukdan sonra memnun olmama gibi bir durum olmaz diğer durumlarda bir şekilde çözülür paranın üzerine yatamazlar geri ödemesini yaparlar diye düşünüyorum.
  • up
  • Güvenilir bir sitedir.Kaç yıldır zaten piyasanın içindeler
  • Arkadaşlar merhabahttps://www.notebookadresi.com/asus-x550jk-xo012d-8gb-notebook linkteki bilgisayarı aldım. 2 saat önce kargo geldi. fakat 4 gb lık versiyonunu gondermişler. Derhal aradım konuştum açın bakın(işletim sistemini kurun) gerçekten 4 gb lık ise değiştiririz sorun olmaz dediler. Ama burdaki yazıları okuyunca biraz ürperdim. Yarın kısmet olursa gidip değiştircem elden.
  • sharrdim S kullanıcısına yanıt
    Isletim sistemi 32 bit mi 64 bit mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elano68

    Isletim sistemi 32 bit mi 64 bit mi?

    İşletim sistemi yüklü değil. Bir arkadaşımla konuştum. 8gb versiyon standart olarak olmayabilir, 4 gb i extradan takıyor olabilirler dedi. Bios u açıp kontrol etmemi istedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sharrdim

    quote:

    Orijinalden alıntı: elano68

    Isletim sistemi 32 bit mi 64 bit mi?

    İşletim sistemi yüklü değil. Bir arkadaşımla konuştum. 8gb versiyon standart olarak olmayabilir, 4 gb i extradan takıyor olabilirler dedi. Bios u açıp kontrol etmemi istedi.

    Bilgisayar 8gb çıktı sıkıntı yok :)
  • pcdepo ve notebookadresi norma bilgisayara bağlı ama firma umursamıyor notebookadresini ürün almayın derim uğraştiriyorlar boştan yere.... Ürünü sipariş ettim arayip iptal etmek zorundayiz yollayamayız diyorlar.
  • b.j.k.1905 B kullanıcısına yanıt
    ben nasıl satın alacaz onu analmadım
  • Arkadaşlar bu firma notebook adresi.com güvenilir mi ? Martta laptop alıcam şirket çalışır durumda mı ? Ayrıca neden ucuz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.