Şimdi Ara

Nothing OS 2.0 tanıtıldı: İşte gelen yeni özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nothing OS 2.0 tanıtıldı: İşte gelen yeni özellikler
    Nothing Phone 2, selefi gibi dikkat çekici LED yüklü Glyph tasarımı ve neredeyse stock kullanıcı arayüzü deneyimi sunuyor. Şeffaf tasarımıyla öne çıkan telefon, Nothing OS 2.0 yazılımıyla geliyor. Nothing OS 2.0, kilit ekranı widgetlarından ana ekran özelleştirmesine kadar birçok yeni özellik getiriyor.



    Ayrıca Bkz.Nothing Phone 2 tanıtıldı: Şeffaf tasarım sürüyor



    Nothing OS 2.0 özellikleri




    • Monokrom uygulama simgeleri

    • Kilit ekranı widget'ları

    • Ana ekranı düzenini özelleştirme

    • Yerleşik uygulama kilitleyici

    • Uygulama klonlama



    Nothing OS 2.0 tanıtıldı: İşte gelen yeni özellikler
    Nothing OS 2.0'daki yeni tek renk simgeler, dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırmak için tasarlanmış. Yeni monokrom simgeler dikkat dağıtıcı unsurları azaltmakla kalmıyor, aynı zamanda Nothing’in sevilen tek renk temasıyla da harika eşleşme sağlıyor.



    Nothing OS 2.0 tanıtıldı: İşte gelen yeni özellikler
    NothingOS 2 ile ana ekranınızı dört veya beş sütundan oluşan uygulama düzeni ile ayarlayabiliyorsunuz. Bununla birlikte, ana ekran uygulamaları için uygulama etiketlerini gösterme seçeneği sunuluyor. Özelleştirme ayarları altında Google aramasını dock'a ekleme seçeneği mevcut.



    Nothing OS 2.0 tanıtıldı: İşte gelen yeni özellikler
    Nothing OS 2.0 ile zaten geniş olan Nothing tasarımlı pencere öğesi kitaplığına birçok yeni uygulama parçacığı için destek eklenmiş. Artık ana ekranınıza dokunarak ve kaydırarak da etkileşimde bulunabileceğiniz widgetlar ekleyebiliyorsunuz. Güncelleme, yeni ana ekran araç takımlarının yanı sıra kilit ekranı widgetları da getiriyor. Artık kilit ekranına sekiz adede kadar widget ve iki kilit ekranı kısayolu ekleyebiliyorsunuz.



    Nothing Phone 1, yerleşik uygulama kilitleme özelliğini desteklemiyordu. Ancak yeni NothingOS, bu özelliği destekliyor. Herhangi bir uygulamanın açılışına şifre, desen veya parmak izi ile koruma ekleyebiliyorsunuz. Kilitli uygulama listesine dilediğiniz kadar uygulama ekleyebiliyorsunuz.



    Uygulama klonlama, Nothing OS 2.0 ile gelen bir başka yenilik. Birden fazla WhatsApp, Facebook veya başka bir sosyal ağ platformuna ait hesabınız varsa oldukça kullanışlı bir özellik. Bir uygulamanın klonunu oluşturduğunuzda uygulamanın bağımsız olarak kullanılabilen aynı sürümünü edinmiş oluyorsunuz. Bu, bir sürümde bir hesapla, diğerinde farklı bir hesapla giriş yapabileceğiniz anlamına geliyor. Instagram gibi birçok uygulama, kullanıcıların birden fazla hesapla kullanmasına izin verse de, farklı hesaplar arasında geçiş yapmak daha güzel.



    Nothing OS 2.0, durum çubuğu ayarlarını da getiriyor. Durum çubuğunda internet hızı, pil yüzdesi ve titreşim modu simgesinin gösterilmesini sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca, arkadaki LED ışıklar için özelleştirme seçenekleri mevcut.



    Nothing OS 2.0, Ağustos ayı içinde Nothing Phone 1’e gelecek.




    Kaynak:https://intl.nothing.tech/pages/phone-2#nothingos







  • Çok güzel duruyor arayüz. Diğer markalarda azıcık feyiz alsa keşke.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boş boş işler. Bu Nothing kadar overrated hypelanan pompalanan bir marka olamaz. İngilizler resmen piyasayı trollüyor. Azalarak bitecekler göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 12 Temmuz 2023; 23:32:52 >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Neden bu kadar sinirlisin hocam? Amerikan olsa böyle davranmazsın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben bu cihazın ilkini de beğeniyordum, ikincisi de üzerine ufak tefek şeyler katılarak güzelleştirilmiş fakat fiyatı her şirkette olduğu gibi katlanarak artıp şımarmaya devam edeceklerdir.

  • Donanimous kullanıcısına yanıt
    İki cümle de hakkımda yargı içeriyor. Sinirli olmadığım gibi sinirli olsam ne olmasam ne... Ben bir öngörüyle bu işlerin kolay olmadığını söylüyorum sadece. Dünya artık marka pazarlamayı geçti, varsa farkın patentle çıkıyor ortaya. Yap oraya sıradışı bi özellik tutsun. Ne yapayım ikonik siyah beyaz simgeleri.

  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmak istemedim hocam. Sizi neden yargılayayım?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • One Plus 3 çıktığı zaman donanım olarak amiral gemi seviyesi bir cihazdı. Hollanda'dan 340 EUR gibi bir fiyata almıştım. Halen arayüzü akıcıdır.

    Mobil cihazlarda satış fiyatları çok arttı.

    Nothing firmasını takip ediyorum fakat fiyatları daha uygun olmalı...

  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt

    OnePlus i çok heyecanla takip ediyordum ama sanki ilk çıktığı dönemdeki çizgisinden biraz uzaklaştı gibi.Nothing firması da ülkeye girdi ama fiyatlar bir hayli yüksek,kim bilir yeni model kaç para üzerinden gelir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moonwalker00 M kullanıcısına yanıt

    OP3ten sonra OP9Rye geçtim beni tatmin ediyor mu? Evet

    Fakat söylediklerinde kesinlikle haklısın 👍 OnePlus ta çok değişti

    Nothing 1 alacağına Poco F5 alırsın çok daha iyi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.