Şimdi Ara

NTSC PS VITA Şarj Problemi... ACİL YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Bir akrabam ABD'den hediye olarak bir PS Vita, bir de 3DS getirmiş. Ürünleri açtım, şarjları vardı ve bir süre kullandım. Ancak 3DS'in şarjı bitti. Bende kullanma kılavuzunda gösterdiği gibi şarj aletini 3DS'e bağlayıp, ucuna ABD - Türkiye fiş çevirici ucu takıp, prize taktım. Ancak ürün kesinlikle şarj olmuyor ve şarj ışığı da yanmıyor. Hem direk 3DS'den, hem de şarj standından denedim, sonuç yine aynı. Bu sorunu çözmenin bir yolu var mı? Şarj aletinin ucuna çevirici takmam sanırsam yeterli olmadı. Ayrıca ürünü direk prize bağlayıp yakma riskim de varmış sanırım. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Hem alete zarar vermek istemiyorum, hem de sorunsuz bir şekilde şarj etmek istiyorum. PS Vita'nın şarjı henüz bitmediği için onda ne gibi bir durum olacağını bilmiyorum ama ABD'den alınan Vita'nın şarj edilmesi hakkında da bilgi verebilirseniz sevinirim. Şuan makineleri kullanamıyorum. PS Vita'nın da şarjını bitirmeye korkuyorum. Ürünleri voltaj farkından yakmamak ve şarj edebilmek için ne yapmam gerekiyor? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler...







  • Banada gelecek vita sarj konusunu bende mrak ediyorum.
  • Amerika'dan gelen birçok ürünü basit bir priz dönüştürücü takarak kullandığım oldu, bir istisna dışında sorun yaşamadım. Vita konusunda ise Çin'den gelen bir tanesini dönüştürücü ile şarj edip kullanmıştım sorun yaşamadım ama Amerika'dan gelenler için bir yorum yapamayacağım. Yine de %99 ihtimalle sorun olmayacağını düşünüyorum. Yukarıda bahsettiğim istisna durumu Macbook'un şarj adaptöründe yaşadım, kısaca diyeceğim o ki aşırı dandik bir dönüştürücü kullanma kısa devre yapabiliyor :)

    Şarj sorununu çözene kadar PC'den usb ile şarj edebilirsin.

    Dönüştürücü için ise şöyle bir şey kullanabilirsin, diğer küçük çin malları eklere göre daha iyidir.





  • nintendo 3ds nin şarjı universal değildir. 110 v luk 3ds adaptörünü 220 v luk tr prizine takmışsın sonuçta adaptör yanmış. yeni adaptör alman lazım.
    normalde şöyle birşeyle prize takacaktın onu:
    http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/ataba-30-watt-voltaj-cevirici-220-110-volt-41919606
  • Aynı sorunu ben de yaşayacağım sanırım. Bir arkadaşım da bana hediye aldı ABD'den. Henüz alet elime gelmedi ama adaptor ünitesi evrensel değilse sanırım aşağıda linkte yer alan ürünü almak yeterli olacaktır.


    http://www.hepsisony.com/?urun-3894-Vita-Ac-Adaptor.html
  • PS2 zamanından kalan bir dönüştürücü kablo buldum evde, adaptöre onu takınca sorunsuz bir şekilde Vita'yı çalıştırabildim. 3DS'i ise bir arkadaşımdan aldığım Türkiye uçlu bir DSi şarj adaptörü ile sorunsuzca şarj edebiliyorum. Alete bir zarar gelmemiş, şuan tek ihtiyacım olan Türkiye uyumlu yeni bir 3DS şarj adaptörü...
  • Aklima söyle bir sey geldi iphone nin sarj aletine takip sarj edebilirmiyiz usb araciligi ile?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.