Şimdi Ara

Numara Taşınabilirliğinde SIk Sorulan Sorular ve Merak Ettikleriniz? (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
4
Favori
339.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar lütfen yardım edin hattımı turkcellden vodafonea geçirdim 3 ocak 2011de turkcelldeyken faturam her ayın 10nunda kesiliyodu dün sordum turkcelle 10 ocakda ödeyip faturamı alabilrmiyim diye geçiş yaptığınız için ne zaman kesileceği belli olmaz ara ara uğrayıp sorgulatın diyo bana faturam lazım ondan bu konunun üstüne düştüm... bilgisi olan yardım etsin
  • forumda konu açtım ama cevap alamadım. buradaya yazıyım faturalı avea hattımdan faturasız turkcele geçiş olabilir mi?
  • turkcell faturalı hattımı avea ya taşıdım.
    aylık sabit 75 tl ödüyordum turkcell e son faturam yine tam mı gelecek yoksa taşıma tarihine kadar olan kısmı mı fatura edilir..
    her ayın 10. günü faturam kesiliyor bu ayın 13. de avea ya geçiyormuş. 3 gün için 75 ödemek koyar adama çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jasonn123

    forumda konu açtım ama cevap alamadım. buradaya yazıyım faturalı avea hattımdan faturasız turkcele geçiş olabilir mi?


    olamaz faturasızdan faturalıya geçiş olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur81

    turkcell faturalı hattımı avea ya taşıdım.
    aylık sabit 75 tl ödüyordum turkcell e son faturam yine tam mı gelecek yoksa taşıma tarihine kadar olan kısmı mı fatura edilir..
    her ayın 10. günü faturam kesiliyor bu ayın 13. de avea ya geçiyormuş. 3 gün için 75 ödemek koyar adama çünkü.


    geçenlerde faturası aylık sabit 30 tl olan bi arkadaşım aveadan vodafone geçti. hemde fatura kesim tarihinden sadece bir kaç gün sonra. aveadan kendisine 7 tl lik bir fatura geldi. Turkcell böyle yapar mı? Bence yapması lazım. Çünkü sonuçta bizler o ücreti 1 aylık hizmet için ödüyoruz. 3 gün için değil.
  • arkadaşlar merhaba. ben trcellden hattımı vodafone a taşımak istiyorum. turkcellde ödenmemiş faturam olması buna bir engel midir?
  • faturalı avea hattımı vodafone faturasıza taşıdım.tekrar başka bir operatöre geçme şansım var mı?varsa belirli bir süresi var mı?ne kadar beklemem gerekli
  • 30.01.2011 tarihinde numaramı taşımak için başvurdum ve bugün beklememin 9.günü herhangi bir işlem yapılmadı. Ne yapmam lazım ?
  • Hat değiştirdiğimde kontörlerim aktarılırmı ve
    kontörüm eksilerdeyken hat değiştirilirmi ve
    hattım aramalara kapalıyken hat değiştirilirmi.
    Saygılar.
  • Turkcellden vodafone geçtim.Turkcellin son faturası gelmedi 2 hafta geçti acaba durumu turkcelle bildirmeliyim.İlerde yüklü fatura yollamasınlar.
    Bildirilmemiş fatura için tüketicinin bir sorumluluğu olmamalı değil mi. ?
    zaten e fatura aboneyisim.Adres sıkıntısı felan olmamıştır.
  • 2 aylık önce 7230 telefon ile birlikte vadafon hat aldım .aylık 20 tl toplam para dediler telefon parası haric onu kart gectim.şimdi 25 tl fatura geliyor.özellikle alırken bayii ye sordum başka vergi varmı diye 20 den başka para ödemessin dedi.tabi konuşmayı gecmessem.ama şimdi vadafon müşteri hizm arıyorum özel iletişim vergisi 50 liraymış onu bölmüşler taksite onu alacaklarmış 12 ay .aldıgım bayii gittim yanlış söylemişimdir naparsan yap dedi.müşteri hizmetleride tınlamıyor ne yapabilirim arkadaşlar kimi kime şikayet edecegim lütfen yardım.şöyle birşey yapsam numarama başka yere taşısam vergi yine alınırmı benden ya aynısını avea da yaptı şikayet ettim tamam dedi 1 senelik iptal etme taşıma dedi 19 sabit öde dediler.ama vadafon tınlamıyor bile lütfen yardım bir akıl verin
  • Arkadaslar max 6 gunde tamamlaniyor ya bu nt islemi,buna gunlere cumartesi pazarlar dahil mi?
  • daha önce turkcellden aveaya geçirdiğim hazır kartlı hattımı sadece mobil imza için tekrar turkcele taşımak istiyorum, taşıma müracatı esnasında mobil imzayada başvurabilirmiyim prosedür nedir acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: u555

    Turkcellden vodafone geçtim.Turkcellin son faturası gelmedi 2 hafta geçti acaba durumu turkcelle bildirmeliyim.İlerde yüklü fatura yollamasınlar.
    Bildirilmemiş fatura için tüketicinin bir sorumluluğu olmamalı değil mi. ?
    zaten e fatura aboneyisim.Adres sıkıntısı felan olmamıştır.


    benim 4-5 aydır gelmedi
    hatta turkcelle telefon ettim, evet 4 tl borçlusunuz dedi ama hala ortada fatura yok, sürekli ödeme noktalarından baktırıyorum abi borcun yok diyorlar.
  • Telefon operatorleri biz tuketicileri oyle korkutmuski,normal islemlerde bile icimizde bir kaziklanmama korkusu tasiyoruz.. 6ay once Avea 19 luk tarifeye gecmistim, simdi faturasiza gecmek icin acaba bana ne gibi cezalar keserler diye korkuyordum dun Avea islem merkezine gittim faturasiz hatta gecmek istedigimi soyledim musteri hizmetlerini aramam gerektigini soylediler kendi telefonumla aradım (aslinda elimde kimligim var yanimda telefonum ve numaram ayrıca bir telefon faturam var, kendimde bizzat oradayım islemi orada halledebilmeliydim yada onlar arayıp halledebilmeliydi çunku abone olurken hallediyorlarya..) neyseki 10 dk lik gorusme sonunda musteri hizmetleri herhangi bir taahhudum olmadigini 6 tl ek ucret disinda baska bir ucret odemeyecegimi soyledi ve talebimi kabul etti ayrica iyi ayrilalim diye hattima 20 TL lik kontor yuklemisler , 2 saat sonra faturasiz hatta gecebildim .. boyle normal bir islem bile beni nasil sevindirdi bilemezsiniz,tabii son fatura geldiginde ekstra bir fazlalik cikarsa onuda tekrar aciklayacagim,burada bunlari yazmamin sebebi baska gecis yapacak arkadaslar icin.. yani bizdede bazen normal surec isleyebiliyor :)




  • Hattımı Turkcell'den Vodafone'a taşıdım. Bakiyemi Vodafone'a nasıl aktartabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tam_zaman

    Hattımı Turkcell'den Vodafone'a taşıdım. Bakiyemi Vodafone'a nasıl aktartabilirim?

    Geçmiş olsun bakiye aktarma diye birşey yok bildigim kadarıyla.
  • Benim hat 17- senelik filan bayağı eski Vodafone. Hattı taşırsam tekrar 6 ay sonra Vodefonea geri dönersem hattım 17 senelik olmayacak değil mi artık?
  • arkadaslar merhaba, turkcell hattimi avea'ya tasimayi dusunuyorum. ancak daha once avea'dan yurtdisina sms atilamamasi ve gonderilen sms'lerin alinamamasi gibi bir sorun yasamistim. hatta bazen aranamama bile oldu..

    ailemin bi kismi avustralya'da -dikkat avusturya degil- bu yuzden cok yogun bi sekilde sms trafigi yasiyorum. avea'da boyle bi sorun var mi hala?
  • hattım annemin adına şu an ben farklı bir şehirde çalışıyorum telefon yanında olmadan annem gidip hattı trcell'den vodafone'a taşıyabilir mi? ne yapması gerekiyor bunun için? fatura istemişlerdi daha önce sonra getirdiğimiz fa tura eski diye kabul etmemişlerdi vs. resmen vodafone bizi kabul etmedi yahu:)

    veya hattı ben kendi üzerime almak istesem ne yapmam gerekiyor? son 1 ay içinde ödenmiş fatura vs istiyorlardı ama tüm faturalı internetten ödüyorum..kredi kartını kabul etmiyorlar bir şekilde garanti olarak neden sürekli bu fatura olayı gerekli anlamadım yahu. aydınlatırsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.