Şimdi Ara

Numaralı Deniz gözlüğü,cözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben optisyenim, bir tanıdığım numaralı deniz gözlüğü istedi biraz araştırdım (gözlüksüz göremiyor) standart miyop dışında yok. İki firmada astiğmat ve hipermetrop yüksek miyop için ürün var fiyat olarak 400euro dedi yuh dedim.

    Standart bi yüzücü gözlüğüne numaralı cam taktım. İc kısmını kestim camı da acısını ayarlayıp kestim ve içine yapıştırdım çok estetik değil ama rahat bi görüş sağlıyor bana maliyeti de 100tl gibi bir fiyata cıktı.

    Düşük miyoplar için speedo tavsiye ederim. Yüksek miyopi, asitğmat ve hipermetropi icin bu şekilde bir çözüm bulabilirsiniz. Bilgi isteyen olursa mesaj atın yardımcı olmaya çalışırım.

    Not: daha sonra resimleri atmaya calışcam.



  • Merhaba.kaç dereceye kadar olabilir bu.örneğin 8 9 derece miyop à kadar olabilir mii

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TimeBoy

    Merhaba.kaç dereceye kadar olabilir bu.örneğin 8 9 derece miyop à kadar olabilir mii


    Olur 15 derece bile olur :D
  • Bir kaç sorum olacak, yapıştırıcının izi camda kalmadı mı? Hangi yapıştırıcı ile yapıştırdınız. Not:Gözlükçü değilim. Bu işi kendim yapabilir miyim? Sürekli tuzlu suya temas etmesinden ötürü zamanla cam yerinden çıkmıyor mu? Gözlük camını içine mi yapıştırmak daha mantıklı, dışına mı? Örnek benim gözlük ve cam.

     Numaralı Deniz gözlüğü,cözümü




  • Why Shy kullanıcısına yanıt
    Kusurbakmayın uzun süredir foruma giremedim. İki çeşit gözlük tipi biri camları çıkan biri sabit olanlar. Camları çıkan ise zaten ara boşluğu olduğu için pek sorun olmuyor. Sabit cam ise kesilip içine yapıştırılarak, hızlı yapıştırıcı ile dikkatli ve temiz bir şekilde yapılması lazım camlara bulaşmaması gerek, cama gelirse temizlenme şansı yok. Son olarak bunu işi bilen eski ustalar yapması lazım uğraştırıcı ve zahmetli bir iş çünkü elde yapılıyor makine ile yapılamıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.