Şimdi Ara

Nvidia Denetim Masası Nvidia control panel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. https://www.youtube.com/watch?v=fvQBX37OD30
    Şu videonun 36. saniyesinde Nvidia Denetim Masası - Performans bölümüne girilerek GPU fan hızı ayarı yapılıyor, aşağıya resmini koyuyorum.
    Nvidia Denetim Masası Nvidia control panel
    Ama benim bilgisayarımda yüklü olan Nvidia Denetim Masası programında fan hızı ayarı yapmaya yarayan bölüm yok, aşağıya resmini koyuyorum.
    Nvidia Denetim Masası Nvidia control panel

    Sorunum şu; Nvidia Denetim Masası programını kullanarak GPU fan hızını 100% 'e çıkarabileceğim bölüme nasıl ulaşabilirim?
    Ek olarak konuyu doğru yerde mi açmışım, doğru yer değilse forumun hangi bölümünde açmam gerekir, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.







  • o videodaki kişinin kullanmış olduğu nvdia sürümü farklı olabilir,videodaki nvidia sürücüsünün sürümünü bulman gerektiğini düşünüyorum. videonun çekilmiş olduğu ay/yıl bir ipucu verebilir.
  • AMD ekran kartı sürücülerinin hepsinde manuel fan hızı ayarı kolayca yapılıyordu, benim anlamadığım Nvidia sürücülerinde 4-5 sene önce var olan bir özellik yeni sürücülerde yok mu?
    Yazılımların her gün ileri gittiği günümüzde Nvidia yazılımlar geri gitmiş anlaşılan, Temmuz sıcağında 40% fan hızı ile oyun oynamaya mahkum olduk resmen.
    Allaha çok şükür MSI Afterburner diye bir program sayesinde fan hızını 75% 'e kadar kendim ayarlayabiliyorum ama 100% de çalışmasını istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.