Şimdi Ara

Nvidia Ekran Kartı Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bi oyunda sorun olmuşdu internette araştırırken herkes ekran kartını güncelle gibi yazılar yazmışdı bende buna uyarak nvidia web sitesine girip modelimi yazarak bişi indirdim. Karşıma "nvidia kurulum programı başarısız hatası" aldım ve ekran biyan karardı ve pc min çözünürlüğü düşüp denetim masasında "Nvidia denetim masası" yoktu şuan ne yapıcapımı bilmiyorum şimdiden teşekkür ederim.



  • Ekran kartının yanlış driverını yüklemişsin. Aygıt yöneticisinden ekran kartının driverını kaldır. Eğer modeliyle falan bulamıyorsan nVidia Java yardımıyla driverını bulur. O şekilde ekran kartını güncelle. Zaten nVidia denetim masasının bulunması gerek ondan bir sıkıntı çıkmaz.
  • sen güncel driver ı kaldırmışsın indirdiğini tekrar kur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oxilim

    Merhaba arkadaşlar bi oyunda sorun olmuşdu internette araştırırken herkes ekran kartını güncelle gibi yazılar yazmışdı bende buna uyarak nvidia web sitesine girip modelimi yazarak bişi indirdim. Karşıma "nvidia kurulum programı başarısız hatası" aldım ve ekran biyan karardı ve pc min çözünürlüğü düşüp denetim masasında "Nvidia denetim masası" yoktu şuan ne yapıcapımı bilmiyorum şimdiden teşekkür ederim.





    laptopsa laptop modelini yazın.
    masaüstüyse aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcısına gelin düşük bir ihtimalle modeli yazıyordur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.