Şimdi Ara

nVIDIA geforce 310m VRAM 1gb (ekran kartı hatası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
13.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar benim laptobumda sürekli aynı hata ile karşılaşıyorum formatan sonra denemediğim ve nvıdıa sitesinden indirmediğim driver kalmadı fakat gene aynı hatayı veriyor yardımcı olursanız sevinirim ilginiz için şimdiden teşekür ederim
    not : hatanın resmini uploadladım
    bilgisayarım laptop asus K52J C i5intel core















    ilginiz için çok teşekür ediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackhbosss -- 30 Eylül 2010; 16:45:10 >







  • hata verdiğine göre 32 bit driver yerine 64 bit driver kurmaya çalışıyor olabilirsin. bu arada uygun sürücü bulunamadı yazacağına 32 bit sürüm kurulumu yapın veya başka bir mesaj iletisi çıkarmak nvidia için çok zor galiba.
  • 64 bit kurdum ben bilgisayarı ozaman 32bit yapayım fakat ben driveri 64 bit indirdim gene olmadı sistemi komple ozaman 32 bite çeviriyorum saol kardeşim ilgin ve yorun için 32 bit denemekten başka çare kalmadı bundan önce full 64 bit çalışıyorudu :(
  • formatan sonta 32 bit gene çalışmadı sorun neyden kaynaklandığını gene çözemedim :( yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar windows ultimate kuruyorum 64 bit driverlerini yüklememe rahmen gene çalışmadı 32 bit de gene ekran kartını görmedi ilginiz için şimdiden teşekür ederim herkesse başarılar dilerim
  • arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
  • aynı sorun bendede var çözemedim indirmedigim driver kalmadı :S deli olacagım çözebildinmi kardeş sen
  • arkadaşlar bende asus k52jc-ex393r laptop aldım yeni alırken pes 2010 gibi oyunları cok rahat oynayabilirsin dediler.ama high performansta bir kaç maçtan sonra ekran donuyor,kararıyor sonra bilgisayar kilitleniyor.aldığım yere götürdüm kaç defa bişeyler yaptılar ama hala bir çözüm bulunamadı ne yapmam lazım kafayı yemek üzereyim.bana yardım edebilecek kimse var mı?
  • bende de aynı model laptop var oyunları kasıyordu.masa ustune sag yıklayıp nvıdıa denetim masasında yuksek performanslı nvıdıa ayarlarını aç tım sorun kalktı
  • http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

    buradan asusun kendi sitesinden indirip denedin mi? VGA kısmında son sürücüyü indirip deneyebilirsin.
  • aynı sorun bendede var bir sürü şey yaptım olmadı pes 2010 da vram unable diyor özellik yetmiyor diyor kaldırmasına rağmen kj52 serisi kadar sorunlu seri görmedim
  • asus kj52 serisinde aynı sorun bende de var hatta hemen hemen herkesde var.

    %100 ÇÖZÜM

    bilgisayar açıldığında f2 ile bios ayarlarına girip Advanced sekmesindeki Boot VGA Controller Selection For kısmına gelin buradaki Reserved i Windows 7 / Vista olarak değiştirin f10 a bas kaydet ve çıkın.C:\eSupport\eDriver\Software\Display\nVidia\NB9X_NB10X\Win7_64_8.17.12.5741 girin ve setup ı yukleyin. sonrasında bilgisayarı yendein başlattığınızda masaustune ters tıklayıp nvida control panelden 3d ayarlarının altında 3d ayarlarının yönetilmesi tercih edilen grafik işlemciyi yüksek performanslı nvidia işlemcisi olarak değiştirin. işlem tamamdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leoosman -- 8 Ocak 2011; 9:33:34 >




  • your unistaller diye bi prog. var. indir onu.. super modda tum ekran kartı driverlerini sil(birden fazla varsa). sonra ekran kartının güncel driverini indir. ama indirdiğin driver seninkinle uyumlu olduğuna emin ol.

    Bende de mavi ekran hatası veriyordu. güncel driver yüklememe ragmen yine vermeye devam ediyordu. sonra bu programı indrdim sildim felan sonra driveri yukleyince düzelmişti. bazen programlarda sorunlar olabiliyor. belki buna benzer bir çakışma vardır da çözülür diye umut ediyorum.
  • bende bios da advance yerinde boot vga diye bi şey yok. bu normalmi acaba.? bendede aynı sorun var. formattan sonra ne yaptıysam nvidia yı görmedi bilgisayar. kafayı yicem artık. servise göndersem 2-3 haftadan önce gelmez.
  • Biosta işletim sistemiyle ilgili bir kısım olacak tam ismini hatırlamıyorum ama Reserved olarak değişmiş biyer görürseniz orayı değiştirn zaten seçenekler de bir Windows 7 birde Reversed vardır win 7 olarak değiştirin sorun hallolacaktır.
  • Ilk once oyunu normal sifirdan kurun. Sonra drectx son surumu yukleyin, kurdugunuz pes 2012 ye herhangi bir patch yukleyin (Kitserver olacak sekilde), Win7 kullanan arkadaslar pesin kurulu oldugu dizindeki kitserve dosyasina girin ve icerisindeki config adli uygulamaya sag tiklayip admin olarak acin. Sonra ''Enforce picture quality'' yi tikleyin ve High secenegini secin. Save yapip kapatin. Oyununuzu calistirin size soru soracaktir 3 tane secenekten sadece ''ignore'' secenegine tiklayin. Islem bukadar. Oyununuzu atmadan sorunsuzca yuksek kalite de oynarsiniz. Unutmadan her ihtimale karsin oyunun normal setting inden secili olan Enable Frame Skipping secenegini kaldirin.
  • edit: Konuları karıstırdım mobilden kusura bakmayın


    bu arada ilginc bir sorunmus



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulmicort -- 21 Nisan 2012; 9:04:32 >
  • konuyu hortlatmış olabilirim ama kaç saattir aradığım çözümü Leosmann arkadaşım vermiş. Sayesinde çözdüm sağolasın.
  • Konuyu hortlatıyorum aynı sroun bende de var ama benim Bios Menüde Boot VGA Controller Selection For diye bir kısım yok yardım edin.
  • bende de yok anlayamdım gıttı hatayı off offf nasıl nvdıa yı gosterecez bız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.