Şimdi Ara

NVIDIA GeForce 950M çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, ilk önce sorunumu anlatmak istiyorum. Cihazımı 1,5 yıl boyunca Windows10 ile kullandım, hiçbir sıkıntım yoktu. Ancak format atmayalı çok oldu, cihaz rahatlasın diye bilgisayarcıya verdim sağlam bir format atması için. Windows 7 Ultimate yaptırdım. Driverleri falan herşeyini, yüklemişler, birkaç gün rahat rahat kullandım. GeForce Experience indirdim, bazı oyunları uğraşmadan kaydedip boostlu bir şekilde oynayabilmek için. Ek olarak fan çok ısınıyordu, cihazı açıp termal macununu değiştirdim.

    NVIDIA GeForce GTX950M Çıkartma Sorunu
    Nvidia Ekran ayarları kullanılamaz.

    Hatalarını almaya başladım, birkaç yerde okudum driverleri sildim yükledim ettim ama bir türlü çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.
    Bilgisayarda 2 grafik işlemcisi var, Biri İntel HD Graphics, diğeri NVIDIA GeForce GTX950M. Intel direkt olarak kullanılıyor, NVIDIA'yı kendim istediğim zaman kullanabiliyorum.







  • kendin bilgisayarın içini açabiliyorsan, ekran kartını çıkar bidaha tak derim.Pinlerden bir kaç tanesi anakarta değmiyor olabilir.Sorun çözülmezse, ya NVDİA yı ara yada laptopun markasının yetkili servisine götür.Benim diyeceklerim bunlar
  • İçini açtım, işlemcinin üzerine macun biraz taşmış. Aseton yardımıyla temizledim cihazı tekrar kapattım. Sorun hala devam ediyordu. NVDIA'nın sitesine girip manuel arama ile eski tarihten bir driver indirdim, manuel kuruluma geçip temiz bir kurulum yaptım (Güncel driveri silip bunu üzerine yazması için) sorunum çözüldü. Aynı sorunla karşılanlar için; 17 Aralık 2016 tarihli driveri yükledim.
  • batuondeer B kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun tekrardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.