Şimdi Ara

Nvidia GeForce 9600M GT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    HP dv5 1040et laptopumun geçenlerde anakartı değişti. Fakat anakart dv5 anakartı diye takmışlar 1040et diye model belirtmemişler.

    Ekran kartım Nvidia Geforce 9600M GT iken anakart değişince Nvidia GeForce 9200M GS oldu.

    Tabii onboard ekran kartı olduğu için bana diğer dv5 modellerinde olan ekran kartı gelmiş oldu.

    Uzun süredir yeni anakart beklemekteyim. Benim sorum onboard ekran kartı değişimleriyle ilgili bir çok bilgi var bilgisayarcıya söylediğimde yok değişmez dedi.

    Sadece ekran kartının çipi değil entegre ramleri de var olmaz dedi.

    Bu kadar onboard ekran kartı değişim konusu olunca sizden de bir bilgi almak istedim.

    Yeni anakartı bu anakartı aldığımız yerden bekliyoruz ki değiştirsin ama henüz onlarda yok internette başka sitelerde var görünüyor zaten ama ekonomik olarak oradan bekliyoruz.



  • Yani çare yok bekliyceksiniz tabiki Bilgisayarcınız da dediği gibi Dizüstü pc ler Entegreli çiplerden yapılmıştır ekran kartı ve işlemci Anakarka entegrelidir değişemez aslında adamlar haklı onaların yapacağı bişey yok beklemen lazım yada 2.el temiz anakart bulup devam edebilirsin.
  • Garantili ise sizin sorununuzu sanırım en geç 30 iş günü içinde çözmeleri gerekir. Taktıkları anakart geçici çözüm ve bu 30 iş günü olan süreyi uzatmamalı. Zaman kazanmak için bunu yaptılar ise derhal ürünün birebir değişimini yada para iadesini isteyin. En kötü ihtimalle işlemleri hızlandırabilirsiniz.

    Yok ücret karşılığı anakart değişimi yaptırdıysanız beklemekten başka çare yok gibi. Bazı laptop anakartlarında ekran kartı on board değildir. Takılıp sökülebilir, ancak onboard ise yapacak hiç bir şey yok.
  • Her laptop anakartının üzerinde ekran kartı on board değildir. Laptoplar da " MXM " slotu mevcutsa buraya grafik kartı takılabiliyor.
  • Cevaplarınız için çok teşekkür ederim malesef garantili değil zaten 3 yılı geçti cihaz bekliyoruz artık bulmalarını şimdi Fifa pes dead island gibi oyunlar çıktı tabii ondan da 9600 daha iyi çalıştırır diye daha bir sabırsızlıkla bekliyorum inşallah gelecek gelmezse artık başka bir yerden bulup değiştirtcem tabii benim bir hatam olmadığı için onlar yanlış anakart taktıkları için ya uygun bir fiyat farkı ile ya da fiyat farksız değişim isteyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.