Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (438. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: nebukadzer , nebukadzer
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.845
Cevap
194
Favori
541.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ErdmTrz E kullanıcısına yanıt

    Merhaba, arkadasin yazdigini yaptiginizda calisti mi acaba? Bende benzeri bir android box almayi dusunuyordum, birde sizin kullandiginiz model diger kutulara gore 4gb li ust segment pahali modellerden diye biliyorum, arkadasin dedigi gibi geforce now dahi calisamayacaksa ne anlami var bu kutularin 🙄 bizim eski android philips tv de geforce now basta calismiyordu ayni dediginiz gibi oluyordu ama sonra uygulamaya guncelleme geldi calisir hale gelmisti ama bu defa da ethernet baglantisina ragmen laptop veya tabletteki uygulamaya gore cok yuksek giris gecikmesi lag gamepad ile yasiyordunuz, o tv nin Androidi sanirim ilk cikanlardandi dediginiz durum bana onu hatırlatti


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de mibox s var. İyi bir deneyim sunmuyor. Mevcutta yeni bir alım yapacaksanız mini pcler var onlar olabilir. Bende laptop olmasa bu şekilde sistem yapardim. 6500TL ye bir model var. Silverstorm adı. Klavye mouse yada gamepad ile konsol gibi kullanilabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polanski TR P kullanıcısına yanıt

    O da güzel fikir dediğinizi bende düşündüm aslında, ama eşimde kullanacak malum onlar telefon android menülere daha alışkın kolay kullanıyorlar  birde diğer düşündüren durum sizin dediğiniz mini pc lerdeki işlemciler 4k içerik izlemede performansları nasıl olur güncel kullandıkları işlemcileri bilmiyorum eskiden kısıtlı işlemci takarlardı bunlara, şimdi küçük kutu kadar olanları yapmışlar ama işlemcilerden emin olamadım birde silverstorm olarak arattım ama ulaşamadım en ucuzu 7bin civarından başlıyor linkte verirseniz memnun olur bakardım

  • Aleyk83 kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celeron işlemci için N100 den aşağısını almayın zaten kısıtlı işlemciler ufak bir fark bile fark yaratıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Üyelik satın aldım. Age of Empires III: Definitive Edition oynamaya çalışıyorum. Orta ayarlarda 9-15 FPS alıyorum. Ekran kartını bazen 1030 bazen 1060 veriyor. Ben kendi bilgisayarımda daha iyi FPS alırdım. Niye üyelik için para ödüyoruz anlamadım. Nasıl düzeltebiliriz? Bilgisi olan var mı?

  • L.U.C.I.F.E.R L kullanıcısına yanıt

    Bana hep 2080 verdi. Bilgisayarim macbook ondan mi acaba. Emin olamiyorum ama şunu bir deneyin. Mevcut uygulamayi silin. Vpn ile u.k baglanip geforcenow in global sitesindeyken uygulamayi masaustune indirin. Öyle giris yapin. Oyuna baglaniyor yazana kadar bekleyin. Sonra vpn kapatin. Sonucu bekliyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polanski TR -- 7 Mart 2024; 15:26:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polanski TR P kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam. Akşam eve gittiğimde hemen deneyeceğim. Denedikten sonra sonucu buraya yazacağım.

  • Polanski TR P kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz gibi yaptım fakat üyeliği Gameplus üzerinden aldığım için olsa gerek, VPN ile bağlanıp globale girdiğimde üyeliğim görünmüyor maalesef.. Bu sebeple VPN ile bağlansam da yine Game+ ile girdiğim için TR sunucuları mevcut

  • Polanski TR P kullanıcısına yanıt

    hocam global versionda en az 2080li pcler geliyor zaten kalite çok yüksek, ancak tr sunucuları leş şu an paramızla rezil olduk. çoğu oyuna 1060 veriyor + ssdleri kaldırdılar sanırım oyunlar yüklenmek bilmiyor dklarca loading bekliyoruz hatta bazen oyunun kendisine bile girmiyor .

  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    SSD konusu doğru, hatta bir oyunda daha iyi oyun deneyimi için HDD yerine SSD tavsiye ederiz vb. gibi bir açıklama gelmişti.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kismet degilmiş demek ki. Ultimateden gerisi iyi degil maalesef


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drowen kullanıcısına yanıt

    aynen öyle. şerrrrrefsiz türkcell kaliteyi arttırcağına daha da çok düşürdü. topluca şikayet etmemiz lazım nvidia'ya. belli ki onlar denetlemiyor hiç bunları.

  • Bir hizmet sunacaklarını belirtiyor. Ama ben öyle çok yüksek sistem gereksinimi isteyen bir oyunda oynamıyorum. Age Of Empires 3 DE yani. Abartmıyorum orta ayarda 12-15 FPS alıyorum. Kendi bilgisayarımda 750Ti var. Onunla oynasam 25-30 heralde alırdım. EE ben neden bu hizmete para ödüyorum? :)) Age Of Empires 4 deneyeyim dedim onda da oyun bir süre sonra donuyor. Hatta bu donma problemini Türk ve yabancı oyuncularda yaşıyor. Aldığıma bin pişman oldum

  • L.U.C.I.F.E.R L kullanıcısına yanıt
    Daha önce globalde nvidia geforce now oynuyordum deneme üyeliği almıştım 3 ay bedava. Öyle pc ler veriyordu ki rtx 2080 yeni çıktığı halde onlar geliyordu. İnternet hızı 6 gbps filandı. Ping 1-2 idi. (Nvida nın oyun sunucusu ile olan pingi).
    Ne zaman Türkiye sunucusu açıldı resmen kalite yerlere düştü bir anda. Hele Turkcell için her şey para olduğu için ikinci el bilgisayarlarla sunucu kurmuşlar heralde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şu 1060 mevzusu çok canımı sıkıyor. Bir gün servisi kullanmayı bırakırsam sebebi bu olacak.

  • Kişisel tecrübemi paylaşmak isterim.

    Önce xbox kolu alıp xclodu denemek istedim.Vpn ile xcloud kullanıyordum ama göruntu kalitesi tatmin etmemişti o delay hissediliyordu.


    800TLye 3+3 =6 ay kampanyalı gnow üyelik aldım 75mbps fiber internetim var xbox kütüphanesinide bağladım.

    Rtx 2080 hariç bir ekran kartı gelmedi şuana kadar bağlantıda çok stabil 10ms ping alıyorum. Ghostwire Tokyo ve BF5 bitirdim.

    Totalde xbox kolu dahil 2900+800+900=4600 tl masraf yapmışım verdiğim paraya göre hizmet on numara kim ne derse desin, fan sesi yok gürültü yok,1080p görüntü yetiyor pc toplamayı düşünmüyorum.

    Gelecek cloud gamingde buna emin oldum.

  • incubus77 kullanıcısına yanıt

    kardeş sen her oyunu denememişsin belli, oyunların çoğuna 1060 atanıyor, ssd yerine hdd kullanılmaya başlandı. bi AC Valhallaya gircez girmesi açması derken 20dkyı geçiyor hatta bazı oyunlara hiç girmiyor bile. o kadar leş bir hale geldi ki anlatılcak gibi değil yaşayan bilir. Bi Alan Wake 2 oynucaz açması 40 dk sürer mi ya böyle saçmalık mı olur, giriyosun texturelar yüklenmiyor oyun desen kasıyor. GFN Gameplus çöpten başka bişey değil. 2020deki sadece global geforce nowın ülkemizde olduğu zamanları özlüyorum mis gibi servisti...

  • Aleyk83 kullanıcısına yanıt

    Philips amblight var android 2018 yılında almıştım gfn çok kasıyor açılıncada ses gelmiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.