Şimdi Ara

Nvidia'nın Hardware Unboxed adlı teknoloji kanalına uygulamak istediği ambargo hk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
9.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sonuna akdar hakettiler. Sabah akşam yalan yanlış testlerle amdye çalışıyorlardı. Çok iyi olmuş. Gamernexusdan şaşmayın tavsiye. Uzun zamandır tarafısızlarına inamdığıdman izlemeyi bıraktım. test yönetemleri çok açık değil ,manipüle li testleri var. Kendi testleri arsıdna dahiuyumsuzluk vardı, burda bile tartışılmıştı. Nvidia malı değil yollar yollmaz, yüzlerce bu işi yapan var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 14 Aralık 2020; 5:4:30 >
  • Firmaların bölgesel bazda operasyonlarının başında insanlar oluyor sonuçta nvidia dediğimiz tek bir kişi değil , merkeze bağlı olarak işleri yürütüyorlar. Türkiyede de hemen her markanın ofisi ve onlara çalışan personelleri var. Kimisi çok sıcak kanlı yardımsever oluyor kimisi burnundan kıl aldırmaz ketum, ve havalı.


    HWU ya atılan maili görmedim ama maili atan arkadaşın kovulacağı kesin çünkü rezil oldular. Derin bir u çektiler. Adamların twittirdan yazacaklarını düşünemediler tamam ağbi çekeceklerini düşündüler büyük firmayız diye , bence gayet güzel oldu. Kart gönderip göndermemek elinde zaten , birdahaki nesilde sana yetişmedi der göndermezsin bitti gitti , mail atıp incelemenin yönünü değiştir ne demek acemi , telefonla bari ara Nvidia'nın Hardware Unboxed adlı teknoloji kanalına uygulamak istediği ambargo hk 


    Gelecekte basın ve reklam herşey , biz bile birçok kaynaktan izliyoruz dinliyoruz tartışıyoruz , hiçbir firmanın ne kadar büyük olursa olsun , böyle firmalara şekil şükül yapmaya baskı kurmaya hakkı yok , bu durumun nvidiaya etkisi olumsuz geri dönüşü filanda olmaz ama güldürüyorlar kendine işte , telefon açıp pampa azcıkta RT DLLS ye değinseydin o kadar uğraştık bak gözünü sevem deseydi , bişey olmazdı Nvidia'nın Hardware Unboxed adlı teknoloji kanalına uygulamak istediği ambargo hk 





  • huso kullanıcısına yanıt

    İngilizceniz çok iyi olmadığından tam anlamamış olabilirsiniz, orada amdnin ray tracing desteklemesine ve bunun kullanılmaması için hiçbir sebep olmamasına rağmen nvidia ile cd projectin anlaşması sonucu amd kartlarda kasıtlı olarak ray tracingin engellenmesini eleştiriyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi board728 -- 14 Aralık 2020; 7:23:9 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: board728

    İngilizceniz çok iyi olmadığından tam anlamamış olabilirsiniz, orada amdnin ray tracing desteklemesine ve bunun kullanılmaması için hiçbir sebep olmamasına rağmen nvidia ile cd projectin anlaşması sonucu amd kartlarda kasıtlı olarak ray tracingin engellenmesini eleştiriyor.

    Tesekkurler

  • Gerçekten güzel konu


    ABD'yi ABD yapan şeylerden birine güzel bir örnek olmuş bu dayanışma

  • NVidia gelen tepkiler üzerine geri adım atmış gibi görünse de bu olay ne ilk girişimleriydi ne de sonuncusu olacak. Bu nedenle inceleme siteleri artık göbek bağlarını kendileri kesmeli ve üreticilerden gelen ücretsiz ürünleri son derece sıkı koşullar altında incelemek yerine piyasaya çıktığı anda kendi ceplerinden satın alacakları ürünlere ait incelemeye başlamalı. Hem tamamen bağımsız ve hür bir şekilde inceleme yapabilirler, hem "golden sample"- tanıtıma özel firmware/sürücü gibi hilelere karşı da güzel bir çözüm olmuş olur. Paper launch gibi olaylar da yapanın elinde patlamış olur siteler inceleyecek ürün bulamadıkları için.


    Bu arada NVidia Linus'lardan çektiğini kimseden çekmedi, önce Linus Torvalds şimdi de Linus Sebastian (Linus Tech Tips). Hani derler ya heykellerini yapsalar beton yetmez diye hakkaten öyle.





  • Youtube'da ilk yapılan payaşımı ben de görmüştüm, sonra Linus'un yaptığı canlı yayını izlemedim ama. İnfiale sebep olmuş belli ki. İyi de olmuş. Türkiye'de henüz yabancı kanalların kalitesinde yayın yapabilen bir teknoloji kanalı yok, yakında olur mu, olur gibi.

  • Konuya ekleme yaparsanız sevinirim, bu video yayınlanmış bir de:

  • HU en güvendiğim kanaldır, cpu veya gpu olsun son derece objektif olarak test yapıyorlar. NVIDIA şayet haksızca bir tavırda bulunmuşsa, HU'un yanındayım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Aralık 2020; 16:3:59 >
  • gitmiş rtx 3800'de ray tracing açıkken 60fps zor veren kartlar üzerinden atar yapıyorlar.

  • Ağızlarının payını ileri ufaklı teknoloji kanalları ve devlerinden yediğinde; geri adım atıp yılın U dönüşü ustası ve en gerzek evil firma ödülüne aday gösterilme hakkını kazandılar.


    Nvidia tamam senin kartlarını kullanıyorum ama cidden rezil bir firmasın.

  • Turk kanallarindan birsey duyamazsin , adamlar muhtac uretici orneklerine , mecbur yalakalik yapiyorlar , ha ciddiye alipta seyrediyormuyum TR incelemelerini ? Neyse ..

    Hele bir tanesi var , belki en ust yalaka mertebesi , her cumlesinde en az 1 kez Ray trayce kelimesini kesin kullanir :)

  • RTX balonunu sonunda birisi patlatmış. Ve kaale almamış en iyisini yapmış.. Beş para etmez gereksiz cep düşmanı bir söylem den öteye gitmiyor benim için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mamad kullanıcısına yanıt

    Hocam büyük şirketlerin bu şekilde mafyavari davranışları normal ama önemli olan tüketicilerin bu davranışın karşısında olması. Nvidia veya Amd farketmez bu şekilde kim davranırsa tepki görmeli. Zaten öyle de oldu ve nvidia geri adım atmak zorunda kaldı.

    Senelerdir takip ederim HWU kanalını açıkçası sonuçlarla oynayarak değilde f/p dengesi üzerinden bir Amd sempatisi yarattıkları doğru ama gidipte sonuçlarla oynayıp Amd daha iyi vs propaganda yaptıkları olmadı. Ki son işlemci zamlarını da eleştirmişlerdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki güzel. Bu teknoloji kanalları kurulduktan ilk 3 ay 1 sene sonunda bu kadar takipçiye sahip değildi. Nvidia ya kaç kere sponsor olması için mail attığını başvuru yaptığını bi söyleseler ya. İlk gelen inceleme ürünlerini nasıl eleştirdiklerini göstersinler.


    Ayrıca bazı şartlar elbette olacaktır. Sen ilk RTX 3000 üretiminin ilk partisinden kartı ücretsiz alıyorsun ve inceleme şartlarına uymuyorsun. İncelemede 3090 nın RTX de ağladığını söylersen banı yersin. Gerçek zamanlı ışın teknolojisini basite almaları da gülünç doğrusu. Tek ışık kaynağından gelen ışınların oluşturacağı gölgeleri ve yansımaları oluşturmak kulağa basit gelse de hesaplanması karmaşık ve güçlü işlem gücü isteyen bir teknoloji ve bunu yaparken gerçek zamanlı olacak.


    Demek isteğim 3090 ağladı demek başka, teknolojiye daha hazır değiliz RTX deneyimlemek için 3090 almaya gerek yok giriş kartlarından biri de tercih edilebilir demek başka...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimyuksel -- 14 Aralık 2020; 21:8:3 >




  • Bu konu neden öne çıkmamış tuhaf... aslında inanılmaz önemli bir konu. Türkiye den kimse doğru düzgün tepki bile göstermemiş...

  • Hay rtxleri yerin dibine batsın iyiki bi halt yapmışlar sanki çok lazım bundan sonra nvidia ya metelik yok amd ye devam keeee.......

  • War Rock W kullanıcısına yanıt

    hocam yarın aynısını amd yaparsa ne yapacaksın?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.