Şimdi Ara

NVİDİA NOW TÜRKCE YAMA KURMAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NVİDİA NOW bilgisayarım iyi olmadığı için bazı oyunları oynuyamadığım için nvidia now kullanıyorum herkezin yaptığı gibi fakat bazı oyunlar sadece ingilizce olduğu için sıkıntı çıkarıyor türkce yapamicamığımı biliyorum yüklüyerek ama bazı yöntemler var galiba mod olarak türkçe yama indirme nasıl olduğunu bilen varsa sölüyebilirmi örnek olarak control far cry 5 valhalla




  • Modlama olayı Xbox Gamepass PC için. Geforce Now'a mod ya da Türkçe yama kuramazsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geforce Now'da ancak Steam'de Atölye sayfası (resmi modlama desteği) olan oyunlarda Türkçe mod varsa onları kurabilirsin. Onun dışında mod/yama kurulabileceğini sanmam.

  • Bu Gamepass Neymiş ya... Steam Kütüphanem Dolu Fakat Sırf Denemek İçin Bir Kaç Ay Alıp Deneyimlemek İstiyorum :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcangurleyen -- 18 Ocak 2021; 22:41:47 >
  • ogulcangurleyen kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşın sorduğu Geforce Now'ı merak ediyorsanız şöyle bir platform. Diyelim ki elinizin altında güçlü bir PC yok. Bu Now uygulaması sayesinde Steam ve Epic kütüphanenizde bulunan oyunları PC'nize indirmeden oynayabiliyorsunuz. Hesabınız başka bir sunucu makine üzerinde açılıyor, Oyunu o sunucu makineden oynuyorsunuz. Bunun için tabi ki oynayacağınız oyunun Steam ve Epic kütüphanelerinizden birinde olması gerekiyor. Tabi oynayacağınız oyunun Geforce Now kütüphanesinde de olması gerekiyor. Şu anlık her oyun yok ama ileride eklenecektir.
    Xbox Gamepass ise aylık ödeme ile çalışan bir sistem. Bu sisteme ayda 15₺ (yanlış hatırlamıyorsam) ödüyorsunuz ve içindeki oyunları aboneliğiniz süresince oynayabiliyorsunuz. Xbox Gamepass PC kütüphanesine her oyun eklenmiyor ama kaliteli oyunlar ekleniyor ara sıra. Tabi bunun da bazı dezavantajları var. Örneğin, Bir oyun ekleniyor, Ve siz o oyunu oynamak istiyorsunuz. Eğer gerçekten oynamak istiyorsanız hemen oynamanızı tavsiye ederim çünkü Geçen ay eklenen oyun bu ay sistemden çıkartılabiliyor. Microsoft'un stüdyolarının yaptığı oyunlar da ilk günden ekleniyor sisteme kalıcı olarak. Üçüncü parti oyunlarda bu gelme gitme mevzusu geçerli.
    Ayrıca Eğer Now kullanıyorsanız pek tavsiye etmem, Ara sıra Steam ve Epic hesaplarının çalındığını duyuyorum. Bizzat kardeşimin Steam hesabı çalınmıştı iki hafta önce.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Microphone Not Found M kullanıcısına yanıt

    Koskoca Nvidia Steam ve Epic hesaplarını çalıp ne yapacak? Parayla satacak mı?

  • azor ahaii kullanıcısına yanıt
    Böyle duyumlar aldım sadece. Üzerine bir de böyle bir olay yaşayınca bundan dolayıdır diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.