Şimdi Ara

NVIDIA Oyun Optimize Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. ASUS K555U laptopunu kullanıyorum. Laptopta NVIDIA 940M ekran kartı var. Empire Total War veya Medieval Total War 2 oyununu oynamak istiyorum fakat bilgisayarımın sistemi bahsettiğim oyunun gerektirdiği sistemin çok üstünde olmasına rağmen oyunu low ayarlarda bile kasarak oynuyorum.

    Arkadaşımın önerdiği GeForce Experiment programını kurup deneyeyim dedim fakat bu sefer de program bu bahsettiğim 2 oyunu eski olduğu için desteklemiyor ve optimize etmiyor. Bu 2 oyunu full ayarlarda kasmadan oynayabilmek için napmalıyım? Her türlü öneriye açığım, teşekkürler şimdiden yardım edecek herkese.



  • Geforce experımet degıl o hocam. Experıence. Son Surum drıverla beraber experınence de kurulur. Kurun oyuna gırın sonra oyunu experıence tanır. Ordan optımıze ete tıklayın. Oyle deneyın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BYGURSEL58

    Geforce experımet degıl o hocam. Experıence. Son Surum drıverla beraber experınence de kurulur. Kurun oyuna gırın sonra oyunu experıence tanır. Ordan optımıze ete tıklayın. Oyle deneyın.

    Yanlışş !!



    KESİNLE GÜNCELLEMEYİN ESKİ SÜRÜMÜ YÜKLEDİM 540larda bişey sıkıntı gitti aslada güncellemeyecegim bir daha bos bos sorunlar çıkarıyor arkadaş
  • Geforce experience pc ozelliklerine gore oyunun grafiklerini ayarlıyor hocam baska bi olayi yok. Kendiniz kisin ayarlari ayni sey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.