Şimdi Ara

NVIDIA RTX 4000 Serisi (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
45
Favori
42.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ekoko54 E kullanıcısına yanıt

    sebep?

  • pekala geçmiyorum 3080 ti ile devam :)

  • Arkadaşlar 3000 serisi ilk çıktığında çok heves etmiştim gücüm yetmemişti şu an da yine düşünüyorum ama bu fiyatlar stabil mi? Eskisi gibi amazona ucuza kart düştüğü oluyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstadlara şunu soracağım. ekran kartına yanlış bios yüklersem ne olur. (ekran kartım gamebooster rtx3070 baya ucuza aldım. inno3d rtx3070 twin x2 oc bios sürümünü techdatabase de bakınca böyle gösteriyor. inno3d sitesinde o modele uygun resize bar bios yazılımını indirsem kursam yanlışlık olursa nasıl toparlayabilirim ?

  • crashris kullanıcısına yanıt

    "Üründe ikinci haftamın sonuna geldim ve iade etmenin direğinden döndüm. Sebebi ise Resizable BAR'ı açmak için gereken VBIOS güncellemesinin bulunamaması. GameBooster anladığım kadarıyla bu güncellemeyi sağlamıyor, ama bilin bakalım ne oldu. Bu kart aslında Inno3D TWIN X2 OC modelinin marka basılmış hali, Inno3D'nin sitesinden indirmeniz de mümkün dolayısıyla. Oradan indirip VBIOS'u güncelleyince Rebar sorunsuz açıldı. Dolayısıyla karttan memnunum ama marka uğraştırmadı değil."


    Yukarıdaki yorum bir alış veriş sitesinde yapılmış. Ha işler ters giderse ikinci bir ekran kartı takılıp (dahili gpu yoksa) bios yazmak için şansınızı deneyebilirsiniz. İşin sonunda kartınız hiç tepkide vermeyebilir, karar size kalmış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master_Sergeant kullanıcısına yanıt

    valla sarcınt ım teşekkürler bu kadar yorum yeter çok sağol


    edit:


    hocam yaptım oldu sorun yok teşekkürler alacak varsa gamebooster ekran kartlarında ne sıkıntı ne eksiklik var biraz Vektron un işgüzarlığı var o kadar ama ürünler iyi mesela inno3d 8+8pin. ama gamebooster versiyon yeni nesil 12pin kasalı ve yanında dönüştürücü de verdiler eski pusular için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 2 Ocak 2024; 20:48:27 >
  • ekranın üst tarafında sanki bir program ya da yazılım açılmaya çalışıyor da açılamıyormuş gibi üst tarafta siyah bir karartı geliyor 1 sn sonra geri kayboluyor sebebi nedir acaba ? ekran kartının rebarbios güncellemesini yaptıktan sonra farkettim sizce neden olabilir?

  • Herkese selam, RTX 4080 için Cablemod 90 derece çevirici Pro Kablo önerir misiniz? stok gelen çevirici kablo ile kasanın yan cam kapağı takılmıyor.

  • necropsi N kullanıcısına yanıt
  • Selamlar


    RTX 4070 Super alma evresindeyim. Mevcutta GTX 1070 kartıma PSU'dan (High Power 700W 80+

    ) 6+2 pin bağlantısı yapmıştım. Şimdi alacağım kartta ise 12 pin bulunmakta.


    Asus Dual 4070 Super içerisinden sanırım apart çıkmıyor. Bazı formlarda 2 tane 6+6 pin takılırsa sorunun kalmayacağı söyleniyor ama güvenemedim. Bağlantıyı nasıl yapmak lazım? Yada direkt olarak yeni bir PSU almalı mıyım ?


    NVIDIA RTX 4000 Serisi
  • SPHAR3X kullanıcısına yanıt

    Merhaba Hocam, kutu içerisinde mutlaka adaptör çıkar diye düşünüyorum. Benim aldığım GPU'dan çıktı. Bu arada ben de bugün Palit RTX 4070 Ti Super JetStream OC ile 4000 serisine katıldım. Ayrıca aynı PSU markasını kullanıyormuşuz. Bende High Power 850W SuperGD 80+ Gold var.


    PSU ile birlikte gelen PCI kablolarına bak. Mutlaka 1 adet ya da 2 adet 8+8 pin kablo vardır. Benim PSU'nun üzerinde 2 tane PCI-e bağlantı noktası var. Yanında da 2 adet, 2 kola ayrılan 6+2 kablo var. Yani tek bir kabloyla 8+8 = 16 pin bağlantı yapabiliyorum. High Power'ın kablo / pin mantığı biraz saçma. Bol keseden pin dağıtıyor gibi. Neyse ki bu PSU ile 5 sene RTX 2080 kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım. Bu PSU'yu birçok yabancı teknoloji editörü, Tier B listesine koymuştu ve High Power da sağlam bir üretici olduğu için güvenmiştim.


    Senin PSU'ya gelecek olursak; Cihaz, High Power 700W 80+ Bronze ECO ise, Teknobiyotik'ten gördüğüm kadarıyla kablolar yeterli görünüyor. Senin GPU da yanlışım yoksa, benim GPU gibi 16 pinle çalışıyor. Elindeki PSU ile çok rahat besleyebilirsin. Ayrıca görselde paylaştığın 12 pin seni yanıltmasın. O adaptörün pini. Buraya adaptörü takacaksın, adaptörden ayrılan kollara da PSU'dan gelen kabloyu takacaksın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 9 Nisan 2024; 14:53:29 >




  • necropsi N kullanıcısına yanıt

    90 derece olan kabloları alabilirsin ama adaptör olan değil onlar sorunlu ve ürünlerin ücretlerini geri ödedi cablemod

  • 4070ti süperim var iyi bir fiyata aldım ama coil whine mevcut sizde durumlar nasıl?


    https://www.youtube.com/shorts/tw8uztiKWpQ?si=Y4A9uBosThdvnTta

    Yüksek fpsde böyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.