Şimdi Ara

Nvidia Tegra Demo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir smartphone olayını araştıran birisi olarak Htc yi oldukça başarılı bulmama ragmen Nvidia nın bu olaya yeni bir soluk giterecegini alttaki videoyu izledikten sonra gordum. Özellikler açısından Toshibanın yeni modelinden cpu bazında geri olsada yazılımcılık ve tasarım olarak oldukça iddalı bir model olma yolunda ilerleyen tegra modellerinin videosu demo olmakla birlikte sonuç olarak yapamıcakları bir şeyi koymazlar diye düşünüyorum. 3d boyutunda yeni bir adım ve bunuda ancak nvidianın teknolojik olanaklarıyla bu derece iyi yapılabileceği açıkça görünmektedir.

    İlerleyen aşamada bu teknolojiyi kullanan diger firmalarda son derece iyi ürünler çıkarıcaktır ama gördüğüm kadarıyla nvidia bir adım önde giricek bu pazara. Simdi linkte yer alan videoyu izleyin ve lütfen yorumlarınızı paylaşın. Bu ilk mesajım ancak bundan böyle sizlerle paylaşmaya devam edicem saygılarımla.

    http://www.nvidia.com/object/mobile_games_demos.html







  • http://www.youtube.com/watch?v=tsYFXGKUIpE buda hand on u valla resmen hasta oldum alete yok böyle birsey hdmi baglanti sayesinde ekrana görüntü verebilme özelliğide artısı.
  • Rakipleri geliyor, özellikle ARM Cortex, Qualcomm Snapdragon 1GHz, Marvell PXA 330 (bu da 1GHz olacak) gibi rakipler var (ki intel atom processor ile yarışıyorlar)

    nVidia sadece grafik hızlandırma konusunda böyle bir marifete imza atacaksa süper olur tabi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: redoxian

    http://www.youtube.com/watch?v=tsYFXGKUIpE buda hand on u valla resmen hasta oldum alete yok böyle birsey hdmi baglanti sayesinde ekrana görüntü verebilme özelliğide artısı.


    olay budur, işte geleceğin teknolojisi fark yaratan cihaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.