Şimdi Ara

NWZ A81x , NWZ-S638F

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 300 Tl kadar bütçemle yeni bir mp3-mp4 oynatıcı almaya karar verdim. Nwz a81x ile nwz s638f serileri arasında kaldım.Nwz s638 ve A81X modelleri arasındaki artılar eksiler fiyat/performans oranı gibi bilgileri verebilecek olan varsa sevinirim.
    Şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leadertit -- 29 Ekim 2009; 13:55:34 >



  • ardaki tek fark radyo gibi ses kalitesi açısından çok fark yoktur muhtemelen. a serisi ama baya eskidi artık onu almak mantıksız olur. bana kalırsa yeni e ve s serilerine bak derim sony düşünüyosan. tabi ben olsam üzerine 50-60tl ekleyip ipod touch alırdım. ses kalitesi konusunda sony bass konusunda daha iyi olsada ipod touch tiz konusunda daha başarılıymış. tabi ipodtouch ın wi fi ve eğlenceli oyun ve programlarıda alınabilirliğini arttırıyo
  • İpod kesinlikle düşünmüyorum ama senin bu yazdıkların a ve s serileri arasındaki ikilemimi baya rahatlattı.Peki bu tür cihazları illa bilgisayar üzerinden usb kabloylamı şarj etmek gerekiyor.Yani Ac adaptörleri yokmu bunun , bunların ?
    Ayrıca şu sonic stage özelliğini biraz açarmısın sana zahmet nedir ne değildir artısı eksisi.?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leadertit -- 29 Ekim 2009; 15:58:26 >
  • sonic stage olayı yok bu mp3 playerlarda çok eskide kaldı o artık. direk atabiliyosun içine şarkıları :) usb adaptörleri var ama bazıları şarj etmiyo kalitesiz olanlar. sonynin kendi adaptörü filan da var onu alabilirsin ama biraz pahalı.
    http://www.morfare.com/asp/product/2453/Sony-AC-U50A-Adaptor

    dışarı verdiği ses önemli değilse yeni e serisini almanı tavsiye ederim :) ses özellikleri olarak fark görünmüyo :)

    http://www.morfare.com/asp/product/3652/Sony-NWZ-E443-B-Network-Walkman




  • Vay gerçekten çok sağol.NWZ-S638F ' in dahili hoparlörü olduğunu bilmiyordum.Hiç ama hiç önemli değil olup olmaması.2.olarakta verdiğin linkteki NWZ-E443/B tasarım olarak daha güzel ama 4 gb 220 TL Ben NWZ-S638F 'ın 8gblik versionunu alıyorum 200tlye.Ve ayrıca sonic stage olayı hakında bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
    Şimdi son olarak almalımıyım 200 tl civarı bir paraya 8 GB NWZ-S638F ' yi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leadertit -- 29 Ekim 2009; 16:51:40 >
  • s638de yok dahili hoparlör yeni s serilerinde var morfarede yine var. nwz-s544 yanlış anlaşılma için çok özür dilerim

    http://www.morfare.com/asp/product/3661/Sony-NWZ-S544-B-Network-Walkman

    bu arada 200tl iyi fiyat s638 için alet sıfır ise. yeni e serisi için 220tl de iyi fiyat 2 yıl garantili hem :)

    işte bu yeni s serisi :)

    http://www.morfare.com/asp/product/3661/Sony-NWZ-S544-B-Network-Walkman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rstm -- 29 Ekim 2009; 21:11:07 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

    http://forum.donanimhaber.com/m_35299103/mpage_1/key_//tm.htm#35299103

    belkı dıkkatınızı ceker..



    Bak adamın ilanı tam bana göre ama askere gidecekmiş satması gerekiyormuş.Benimde şu an param yok.Kasım maaşımla düşünmeden alıcam ama , o zamana kadar mutlaka birisi alır.Çok üzülüyorum ya.
  • o kadar dert etme ya satılırsa yeni e serisi alırsın :)yada gg üzerinden abd den getirenler oluyo yine ucuza veriyolar :)
  • İnşallah hayırlısı.Neyse yine çok teşekkür ederim bilgilendirmelerin için
  • rica ederim :)
  • Bu arada yeni çıkan e ve s serilerinde dsee teknolojisi yok o yüzden ses konusunda eski bir önceki nesil s serisi kadar başarılı olmaları zor. Yeni nesil e ve s serileri arasında ise ses kalitesi bakımından fark yokmuş. E443 ile S544 arasındaki farklar 0.4 inç daha büyük ekran boyutu,müzik için 12 saat fazladan şarj süresi ve dahili hoparlör. Ayrıca yeni nesil s serisinde mdr ex082 kulaklık yerine dandik bir kulaklık veriyorlar. Sens me ve rhapsody dna gibi özellikleri de kısmışlar. Kısacası yeni nesil E serisi eski nesile göre gelişmiş özellikler sunarken, yeni nesil S serisi eski nesline göre baya bi geride. Alırken dikkat edin sonra pişman olmayın diye söylüyorum. Yukarıda linki verilen adreste arkadaş az da olsa kullanmış ve 200tlye satıyor ama gg'de sıfır olarak 209tlye bulmak mümkün. Bence iyi fiyat.




  • nwz-s544 de dsee mevcut
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

    nwz-s544 de dsee mevcut

    Niye tüm sony sitelerinde yok diyor ki o zaman? Veya incelemelerde.
  • http://www.sony.com.tr/product/nws-s-series/nwz-s544

    sony nın resmı sıtesınde dsee var yazıyor... sız olmadıgını nerden okudunuz lınk koyabılırmısınız
  • Evet girişte dsee var diyor ama teknik özelliklere bakınca yok yazıyor ve tüm sony sitelerinde böyle sadece Türkiye'ninkinde değil yani. Ayrıca arkadaşım alacağı için bir süredir araştırıyorum ve hiçbir inceleme sitesinde de dsee var denmiyor. Hep clear bass ve clear stereo özelliklerinden bahsetmişler. Tabi E serisi neyse ama yeni nesil S serisinde "dsee" olmaması biraz saçma o yüzden mantıken vardır diye düşünüyorum. Yine de arkadaşım tercihini Samsung Q2'den yana kullandı benim tavsiyemle Umarım yakmamışımdır arkadaşımı DNSe Dsee'den daha iyi olduğu için tercih ettirdim aslında. Neyse işte vardır herhalde ama hiçbir yerde vurgulanmamış. Sahip olan birisi olsaydı o doğru bilgiyi verirdi aslında.




  • aslında bendekı s638f yıde sattım ama hıc dıkkat etmemıstım dsee varmı dıye... menude falan gozume hıc carpmamıştı... bırde dsee ses kalıtesıne cokmu etkı edıyor bunuda bılmıyorum..
  • Dsee menüde gözüken bir özellik mi yoksa her zaman çalışır durumda olan bir özellik mi bilemiyorum ama artık ileri düzey mp3 çalarlar da bu tür teknoloji var. Zen'de X-fi,Cowon'da bbe,Sony'de dsee,samsung'da dnse vb. Hepsi aynı işlevi görüyor ama avantajları farklı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ok1907

    Dsee menüde gözüken bir özellik mi yoksa her zaman çalışır durumda olan bir özellik mi bilemiyorum ama artık ileri düzey mp3 çalarlar da bu tür teknoloji var. Zen'de X-fi,Cowon'da bbe,Sony'de dsee,samsung'da dnse vb. Hepsi aynı işlevi görüyor ama avantajları farklı.

    valla bunun sese ne kattıgı tartısılır... her markayı ınceledıgımızde bır cok ses teknolojısı bılmedıgımız kavramlardsan bahsedılıyor.. sonucta sony s sersı sony nın en ıyı serılerınden bu cıhazda dıger s serılerı gıbı kalıtelı.. ayrıca dısarı ses vermesı, ses kayır gıbı artıları var dınlemek lazım cıhazı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.