Şimdi Ara

o.c sonrası problemler(acil yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ANAKARTIM GIGABYTE IN P35C-DS3R UZERINDE INTELIN2.13 E6400 ISLEMCISI TAKILI VE OCZPLATINIUM800 MHZ2*2GB RAMLER ! PEK COK FoRUMDAN DENDIGI GIBI BIOSTAN HIZ ASIRTMA YAPMAYI DENEDIM TABIKI EKSIK BILGIEIRM OLDUGU MUHAKKAK BIos ACILDIGINDA NE YAPICAGIMI BILEMDIGIM 3 BOLUM SIRASIYLA YAZIYORUM

    1.en basta yazan robust graphıc bosster (3secenek war standard-fast-turbo)hangısı secılmelı ?

    2.p.c.ı expressfrequency mhz ( 90dan baslıo ne kadar atrmalıyım neye gore artrmalıyım) ?

    3.c.ı.a.2''disable gosukuo -->enable yaptıgımda sırasıyla( cruıse-sports-racıngs-turbo-fullthrust )) seecenekelrı cıkıo bunlar hakkında hıc bır bılgım yk

    BEN HIZ ASIRTMA YAPTIGIMDA ISLEMCIYI 3.2 GHZ E RAMLERI CARPANI 3DEN 2.5 E CEKEREK 1000MHZ WE TIMINGLERI 6-6-6-18DEN 5-5-5-15 E GTRDIM ISLEMCIYE 1.4 RAM LEREDE +0.3 VOLT WERDIM PCI-FSBOVERVOLTAJ CNTROLLERE DE +0.1ERE WERDIM SISTEM ACILIO WE OYUNLARDA YADA DGERLERINDE BI SEKME YK AMA BU SITEDEN OGRENDIGIM ORTHOS PORGRAMINI CALISTRDIIGIMDA YA 3 YA 4 .DAKILARDA UYARI WERIO AYRICA 3DMARK06 WE PCWIZARDS08 De ISE HIC BIR HATA WERMEDEN BASARYLA TAMAMLIO speedfun ıle olctugum max.sıcaklıklar ıse sıstem ıcın 38 cpu ıcın 49 ve hd ıcın 33 derceden fasla deıl sgutma sıstemım basarılı (bana gore )


    overclok yaptıgımda bu 3 tane bılmedıgım konuyla alaklı ne yapmam gerekıo ıkıncısı (ısıstem ozelıklerını en son yazıcam ) bıosu update ettım yanı ankartımında overcloka yatkın oldugunu ogrendım ama gercek stabılıte ıcın en onemlı sey nedır kıstas yanı ??

    sistem bilesenlerim :
    gigabyte p35c-ds3r anakart
    intel e6400 dula core 2.13 işlemci
    samsung 250gb sata2 hdd
    ocz platinium 2*2gb 800mhz ddr2 ram
    ati3870hd 512mb ddr 4 ekran kartı
    x-clio a380 kasa
    zalman 9700 led cpu sogutucu
    430watt coolermaster psu
    lg w2252tq lcd ekran
    thermaltake egzos fanı ledlı
    lg dvd romm ve wrıter
    harman kardon 2+1 180 watt ses sıstemı

    (psu sıstem ıcın yetrlımıdr) YARDIMLARINIS ICIN TESEKKURLER !!!







  • Hız aşırtma yapmanın temel kuralı en düşük değerlerden başlayarak yukarılara tırmanmaktır. Sorularını buna göre cevaplamaya çalışacağım

    1) Standart(Standart Hız), Fast (Hızlı), Turbo (En Hızlı) , Muhtemelen otomatik hız aşırtma seçenekleridir bunlar. En düşükten itibaren ; AMA DİĞERLERİNİ AŞIRTMADAN TEK BAŞINA DENEYEBİLİRSİN.

    2) Bunu artıracaksan çok dikkatli artır. 2-2 artırabilirsin her seferinde zorlayıcı oyunlarla test et. Ekranda garip şekiller görürsen düşür.

    3) Cruiser(Gezinti), Sports (Spor,yani düşük miktarda hız artışı) , Racing (daha yüksek bir artış), Turbo (Yüksek bir artış) , Full Throttle/Thrust (Olabilecek en üst nokta)

    Soldan sağa doğru sırayla dene. Hata ile karşılaşırsan bir soldaki seçeneği dene. PC açılmaz ise bilgisayarın anakart pilini çıkar 1dk sonra yeniden tak. Ayarlar standart haline geri döner.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.