Şimdi Ara

O Gitti Gideli Hayatınızda Ne değişti??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
2.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Değişen tek şey başka bir kız. Ayrıldım diye üzülmem takmam bile güle güle derim başka bir kız ile flört etmeye başlarım. Bir kız yüzünden bunalıma girecek kadar manyak birisi değilim.
  • ee yok mu daha?
  • 2004 de başladı ilişkimiz 2007 yılında lise sondayken gitti benden hala ettiğimiz kavgayı hatırlarım okulun son günleriydi :'( tam 5 yıl oldu ama hala onu unutamadım o günden beri hayatıma biri girmedi ferhat göçer cennet şarkısı bizim şarkımızdı o şarkıyı dinlerken gözlerim yaşarıyor o günler geliyor aklıma tam 5 yıl oldu son 1 yıldır arkadaş olarak görüşüyoruz onunda şuan sevgilisi yok ama çok değişmiş sanki benim sevdiğim unutamadıgım kız gitmiş başkası gelmiş ama galiba hala çok seviyorum :'(
  • O gideli hayatım resmen düşüşe geçmişti.. Yapım böyledir bağlandığımda acıya acıya koparttılar mı dibe çökerim. Yatağa girdiniz mi üstüne bir de onu düşünürken sürekli çalan aynı şarkı vardır ya onu kulağınıza çalarsınız acıya acıya. Dinlersiniz üst üste ama niye dinliyorsunuz ki o sizi istemiyor, aklınız onda, verdiğiniz değerler var bu değerlerin koskoca bir hiç olduğu için dinlersiniz. Günler geçer. Açılırsınız kafanız dağılır hayatta yapmadığınız çılgınlıkları yaparsınız. Ben bunu yaptım mı diye sorarsınız. Zil zurna bir hayatınız olur. Bir gün size tekrar dönmeyi ister.Pişmanlıklar yaşamıştır.Çünkü bu hayatta ne ekersen onu biçersin.Sizi bulunmaz bir nimet olarak görmeye başlar. Bütün zil zurna hayatınız bir anda mahvolur. Kalbinizin en içlerinde bir acı canlanır. Yakar durur o acı. Kabul edersiniz tekrar acıyacağını bile bile. Günler geçer tekrar acıtır sizi çünkü bir insna yedisinde neyse yetmişinin de öyledir. Bırakırsınız herşeyi öfkeyi kusarsınız çünkü geçmişin o acısı vardır gurur burda canlanır işte ve kovarsınız hayatınızdan onu. Geçmişe dönüp baktığında vay be demeden alamazsınız. Kısacası o gitti gideli hayatımda değişen sadece ortada kalan çılgınlıklar. Şimdi ise normal herkes gibi hayatıma devam ediyorum.

    Not:Biraz karışık yazdım "ne diyor la bu" diyebilirsiniz doğal karşılarım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: inanç_turasay

    Değişen tek şey başka bir kız. Ayrıldım diye üzülmem takmam bile güle güle derim başka bir kız ile flört etmeye başlarım. Bir kız yüzünden bunalıma girecek kadar manyak birisi değilim.

    Aslında benim de yapmam gereken tam olarak bu her konuda böyle olmalıyım.
  • O gitti gideli ellerim hep boş , o sıcaklığını özlüyorum her aklıma gelişinde , o benzersiz kokunu . Sesin hala kulaklarımda . Ateşli dakikalarımız nasıl unutulur . Koyamıyorum kimseyi yerine .


















    Ah zippom ahh .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbetbirgun -- 24 Mayıs 2012; 1:30:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne cok ask adamı varmıs arkdas
  • Allah onun belasını versin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: h!j@cker

    ne cok ask adamı varmıs arkdas

    Ne güzel yaa ben çok sevdim burayı. Herkes duygusal
  • ben ayrıldığımda cok ağladım simdi gördüğümde bile ırgalamaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yok kişi

    quote:

    Orijinalden alıntı: FearFroMe

    Şunu dışarda kendime itiraf edemiyorum bari burda sanaldan itiraf edeyim.Kadın gibi duygusalım arkadaş şu huyumdan bir kurtulamadım hep daha düşünceli taraf olmaktan sıkıldım.

    Bu çok güzel birşey, utanmamalısın. Erkeğin odunundan çok var, senin gibisi çok az. Kıymetli yani

    geciceksin o isleri ya. odun istiyor millet. duygusala veriyolar kutsali veriyolar kutsali. O yuzden agresif kompleksli olup yeri geldiginde yelkenleri indirmek kingtir.
  • Gitti iyi oldu ama kalbimde olmasada aklımda...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir iki tanede ben yazayım.

    Bahsetmek istediğim ilk "o" kişiyi hayatımda bir kere gördüm. bir öğrenci evinde istenen arkadaşları toplayamamamızdan dolayı başbaşa kalıp muhabbet ettiğim ve hiç tanımadığım biriydi. bütün gece muhabbet ettik, gitar çalıp şarkı söyledi ve hayatımda duydugum en güzel sese sahipti. ne var ki sevgilisi vardı ve sevmediği halde çocuk onu sevdiği için ayrılamıyordu. inanılmaz bir hayat hikayesi vardı. hani yazsa kitap olacak kadar etkileyici ve sürükleyici... o gece birlike yattık ( cinsel içerik gelmesin aklınıza) ertesi gün akşama kadar birlikte yemek yaptık birlikte yedik birlike evi temizledik. akşamda ben gidiyorum artık dedi ve gitti. telefon numarasını bile alamadım unuttum. ortak bir arkadaşımız vardı 2 gun sonra ondan istedim numarasını ama kızın sevgilisi yuzunden tartısmıs ve konuşmuyorlarmış silmiş. face'den baktım erkek arkadaşı face'ini dondurtmuş. hiç bir şekilde ulaşamadım bir daha. o kısacık zamandan sonra cekip gittiginde oyle bir boşluk kaldı ki içimde. sanki yıllardır onu aramışım gibi. bir gün içinde öyle birini tanıdım ve kaybettim. derdim sevgilim olması değildi ama hayatımda, etrafımda olmasını isterdim. sanki hayal kahramanı gibi 24 saat var oldu ve birden yok oldu.

    ikinci "o" kişi ise gerçekten tanıyıp sevdiğim tek insandı. onunla olamayacağımı, bana kazık atabileceğini anladığımda kendisine onu sevdiğimi ve ondan uzak durmak istediğimi beni bir daha aramamasını söyledim. 5 yıl ondan uzak durdum. o bana ulaşmak için herşeyi yaptı ben tersledim kaçtım. sonra birgün bir kafede gördüm ve hiç birşey olmamış gibi gidip yanına konuştum. herşey iyi gelişti, 5 yıl geçmişti aradan ikimizde olgunlaşmıştık. aradan bir ay geçti ve bana hayatımda hiç yemediğim kadar büyük bir kazık attı. sonrada bunun kendisine zehir ettiğim 5 yılın intikamı olduğunu söyledi ve çekti gitti. "o" nun gidişinden sonra ilk basta üzüldüm. sonra da gittiği için mutlu olduğumu anladım. 5 senedir aklımın bi yerindeydi hep ama artık hayatımda yeri olmadığı netleşti. çok acı ve çok fazla kayıp verdiğim bir tecrübeydi ama bana çok fazla şey kattı.




  • takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony ericsson vivaz telefonumu satmıştım pisman oldum gelmedi bir daha geri keşke gtmeseydi kendimi sanki bir boşlukta gibi hissediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona tokat atmasaydım her gun sevısıyorduk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yok kişi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

    quote:

    Orijinalden alıntı: yok kişi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

    Güzin ablalalık yapıyo ya ne kadar iticisin

    Burdan bakınca sen de gayet itici görünüyorsun

    Ozmn biraz güzelleşelim, biraz da sen al.
    />


    Daha önce hiç rom içmedim almıyım dokunur belki

    forumda ILIK dakikalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ellerimize kaldık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kendōka

    Dertlerinizi hatırlatmak için 7 gün/24 Saat DH

    Biraz üzülün madem;





    8 AY GEÇTİ SESİNİ DUYMADAN YÜZÜNÜ GÖRMEDEN AMA HALA İÇİMDE HER SABAH ONUNLA KALKIP HER AN ONUNLA YAŞIYORUM..İÇİMDEN ATAMADIM.BU KADAR SONUCUNUN KÖTÜ OLCAĞINI BİLSEYDİM BU KADAR BAĞLANIP DEĞER VERİP SEVMEZDİM...




  • Gittiği gün hâlâ aklımda... kendi ellerimle verdim onu başkalarına doğum günümdü hatta... o güzel sesi o benimle olan bütünleşmesi... onca sitemimi dinleyip ses çıkartmaması... çok özlüyorum evet onun yerinde şimdi daha yenisi var daha güzel ama o benim ilk göz ağrımdı o benim ilk arabamdı.. neredesin nerelerde sürtüyor şuanda o kartelin neredesin kara 106'm :( ilk aracımı özledim onun yerine 307 aldım ama o ayrı bir duyguydu...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.