Şimdi Ara

O2 XDA ATOM MU YOKSA BENQ P50 MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADASLAR GECEN GUN O2 MINI MI SATTIM VE YERINE YENI PDA ALICAM. FORUMDA P50'YI GORDUM COK HOSUMA GITTI VE TAM ALIYODUM HAFTASONU BIR TELEFONCUDA O2 XDA ATOMU GORDUM(KLAVYESI OLSA COKTAN ALMISTIM) VE GOZUME GUZEL VE OZELLIKLLI GOZUKTU. SIZCE HANGISINI ALMALIYIM VE GECERLI NEDENLER?



  • ben atom kullanıyorum gercekten cok guzel cihaz artı radyo var 2 megapiksel wifi windows mobile 5 var tavsiye edrim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzmete -- 14 Mart 2006; 19:38:46 >
  • Bence de atom pek çok yabancı forumda p50'nin şarj süresinden yakınılıyor.
    Ayrıca oguzmete, en önemli avatajlarını söylemiş zaten. p50 alırsan bir kaç gün sonra buraya win 2005'e nasıl geçebilirim diye bir topic açman kaçınılmaz
    Tip olarak da atom. Böyle klavyeli cihazlar "bence" çok çirkin; yaratık gibi duruyorlar


     O2 XDA ATOM MU YOKSA BENQ P50 MI?
     O2 XDA ATOM MU YOKSA BENQ P50 MI?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamo -- 14 Mart 2006; 19:54:30 >




  • birde piyasadaki en ufak pocket pc xda atomdur jam casper vs.hepsinden kucuk bilgine
  • valla benimde baya Hoşuma Gitti bu Cihaz..Gerçekten Güzelmiş...Bendede jam var Şu an bakalım belki ilerde bi terfi olabilir Buna:).
  • cok saolun beyler. ufak oldugunu gordum ama tek sorun p50 yi yakından gormedıgım icin buyuklugunu bilmiorum ama pil sorunu var ise allah korusun yakınına bile yaklasmam. inanırmısınız bilmiorum bende ki o2 xda mini'nin sarjı 1 hafta gidiyodu telefon olarak kullandıgımda ve bana minumum 60 ytl fatura gelir. ilk aldıgımdada deneme amaclı standbyda bıraktım sarjı 36 gun gitti!!!
  • Dorudur kardeş.jam harika ya.mesela tlfonla Konuşuosun 3 dakka ya ayarlayınca kendini kapatıo Enerjisi kesilioyor.ama sen konuşmaya dewam ediyosun.Müzik dinlerken de Aynı şekilde.Tek Tuşla Ekranı kapatıosun ve dewam ediyosun Müzik Dinlemeye.Atom da Aynııdır.Atom baya Hoşuma gitti.İ mate i satıp Üzerine para verip Alabilirm Belki.
  • ben beko bayisiyim siemens-benq anlaşması var, bayi fiyatından ucuza alabiliyorum p50 yi. fiyatı gelmedi ama bana gelişi 920 ytl filan olcak buyuk ihtimalle ve urun garantili olacak. o2 atom ise 1400 ytl civarı ve garantisiz. beni rahatsız eden durum bu. bu urunler bozulursa turkiyede tamiride biraz zor. yaptıgını iddaa edenler, (dogubankın karsısındaki hacı tayfası) bluetoothtan dosya yollamayı bilmiolardı benden ogrendiler. BOYLE bir durumda insan nası korkmasın?????
  • hocam o hacı tayfası dedigin yeri biliyorum güllü elektroniktir orası.
    sana sadece oradan uzak dur derim.ayrıca bunu ben degil oradaki bircok esnaf söylüyor.
    yazık insanlar sakalına bakıp dürüst adam diye zannediyor.
  • bi kere o2 mini aldım. alette bi sorun cıkmadı ama adamlara kıl oldum bi kere bi daha gitmem oraya zati.
  • arkadaşlar kişinin namazına veya sakalın bakıp aldanmayın işinizi sağlam yapın mealinde hadisler var...gerçek dindar kişi aldatmaz ama dindarlık kisvesi altında insanlar birçok iş yapabilir arabistanlı lawrance a peygamber diyenler bile olmuş...ama adam ingiliz ajanı çıktı.Bu nedenle kişileri değerlendirken ...AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ....ilkesini hep aklıma tutuyorum kişilerin tipleri, kılıkları veya konuşmaları beni hiç ilgilendirmez yaptığı işe bakarım ve adam iyi gözükse bile kendimi en iyi şekilde nasıl sağlama alırım bunla ilgilenirim...ben faydasını görüyorum sizede tavsiye ediyorum....
  • arkadaşlar benim o2 xda bozuldu kvk ya verdim yurtdışı ilgilenemeyiz dediler almanyaya gönderdim 3 aydır orda amaordaki bilgisayarcılarda sorunlu çıktı ve alet muhtemelen 1 ay içinde geri gelicek benimde aklıma bi tek o hacı hoca takımının dükkanı geldi ordan uzak durun diyosunuz da nerde yaptırıcaz bu aletlerle ilgilenene çok fazla adam yok zamanında ben onlara almanca windowsu ingilizce yaparmısınız dedim 80 milyon istediler bnde çok güvenmiyorum ama bi yer bulmak lazım
  • Kadıköy Altıyoldaki Teleshop'a götür,onlar anlarlar.
  • Kadıkoydekiler cok pahalı ya yapıolar ve sunu gordum ki muthis yalancılar. cok sacma fiyatlar veriyorlar. onlarada sakın güvenmeyin. zati istanbulda duzgun bi yer bulmak cok zor.
  • i mate jama vers yüklerim esenlerdeyim tel:212 508 98 14 erol
    sevgigsm@hotmail.com msnmdende ulaşabilirsiniz öle ucuk fiyatlarada mecbur kalmayın yardımcı olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.