Şimdi Ara

Öcalan salınırsa ne olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hiç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST

    Öyle bir şey olmayacağı için varsayım üzerine fikir beyan etmiş olacağız. Yinede merak ediyorsan, faraza öyle bir şey olursa, dışarda fazla yaşayabileceğine ihtimal vermiyorum..

    10 sene öncesinde bugünler için, bu tarz bir soru yöneltilse eminim aynı cevabı verirdiniz. Optimistliğin fazlası ayakları yerden keser, başı döndürür. Nevruz'da açılan posterler, bayraklar ve orada toplanan binlerce insanın varlığından bi'habersiniz diyeceğim de ihtimal vermiyorum. O insanlar, yarın ayaklansa ve apo'ya özgürlük naraları atsa ne yapacaksınız ?
  • Milli kahraman ilan edilir
    Hatta peygamber soyundan olduğu iddiası olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya dağa çıkar ya da milletvekili olur. Olmaz demeyin bu ülkede her şey olur.
  • Tabii ki salinacaktir.Aksine inananlar, hala teror orgutunun sebepsiz ateskes yaptigina inananlar goruyorum hayret ediyorum.Adamlarin kendine gore 30 yildir suren bir hedefi amaci varken durup dururken bu hedeften vazgectigini dusunmek nasil bir mantiktir.

    Ama insanimiza yillardir oyle guzel empoze edildiki hersey oyle guzel beyni yikanip alistirildiki sormayin artik ..dolayisi ile teror basinin birakilmasi isin bir parcasidir iyilik melegi baris elcisi oldu..merak etmeyin bir kac seneye kesin cikacaktir..simdilerde ufak ufak kizan insanmiz o zaman tek laf bile etmeyecektir..o kadar sey kanina dokunmamis bumu dokunsun guldurmeyin lutfen?

    Hani bi laf var Turk milleti gariptir her lafi kaldirmaz,.....ne dersin kizar da.......ersin aldirmaz diye... Cok dogru inanin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBB -- 24 Mart 2013; 15:34:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terörist ile görüşen şöyledir böyledir diyenler.Aynı şekilde Apo'nun ev hapsi veya serbest kalması söz konusu değildir diyorlardı.E şimdi terörist ile görüşülüyor.Apo'nun serbest kalması için niye adım atmasınlar ? İlerde böyle bir adım atacaklar.Bazılarınında bunu midesi kaldıracak ''barış gelecekse çıksın'' diyecek.Hatta ülkenin ve şaklaban köşe yazarlarının durumunu anlatan bir yazıdan örnek vereyim ;


    Biz sözü "söz konusu vatansa gerisi teferruat" diye biliyorduk ama...

    quote:


    SORU: Ne yani? Türk bayrağının asılmamasının hiç mi önemi yok?
    CEVAP: Söz konusu olan kanın durması, silahların susması ise... Söz konusu olan silahlı dönemin tamamen bitmesi ise... Gerisi teferruattır.



    Röportajın tamamı :http://t24.com.tr/yazi/karayilan-geri-cekilme-sonbahara-sarkar-kalici-baris-aponun-ozgurlugunden-gecer/6390

    http://www.haberturk.com/gundem/haber/830211-bize-gore-de-silahin-zamani-gecmistir


    quote:

    Apo'nun özgürlüğü



    Karayılan’a soruyorum:

    “Gerçek bir barışın ön koşulu da Apo’nun özgür olması mı?”

    Murat Karayılan’ın yanıtı:

    Kesin olarak öyle. Kalıcı barış, Apo’nun özgürlüğünden geçiyor…




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    Kim yaşatmaz? Türk halkı mı? 5 sene önce asamadınız o köpeği diye MHP'ye çatan ama şimdi Öcalan ile yüzyüze görüşen hükümeti baş tacı yapan Türk halkı mı?

    Öcalan çıksın, bu Türk halkı onu omuzlarda taşır Meclis'e kadar. Aradan belki bir Hasan Tahsin çıkar ama onu da faşist ve darbeci olarak nitelendirip ağırlaştırılmış müebbet ile yargılarlar.


    Gerçekten de haberleri izlerken sinirimden ağlıyorum. Hiç bir şey yapamıyor olmaktan nefret ediyorum.
    Uzun zamandır İmralı'daki katilin hapisten çıkıp vekil olacağını düşünüyordum ama durum gerçek hayatta da bu noktaya gelince dayanamıyorum.


    Daha da utanç verici olan değerlerine bağlı Türk milletinin halen bu ihanete seyirci kalması ve bir dahaki seçimde bu durumun mimarlarını % ile iktidara getirecek olması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 24 Mart 2013; 17:38:24 >




  • Bu adam kaç yaşında yahu hala yaşıyor mu?
    Yada salsalar ne yapacak bu yaşta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Merkur

    Bu adam kaç yaşında yahu hala yaşıyor mu?
    Yada salsalar ne yapacak bu yaşta.

    Şaka mı yapmaya çalıştın?
  • Napim ya başka, baksana herkes barış meleğinin salınmasını istiyor ne diyim yani bende ortama uyayım artık.
    Gerçekten yani yıllar geçti artık bitmiştir bu adamın işi bence. Pişmanda olmuştur, bari bir işe yarasın budünyadan gitmeden önce. Zaten bunu kimsenin takacağınıda sanmıyorum, bin ladin öldüde ne oldu yerine başkası geçti bu işler böyledir hep.
  • Ah ulan ah o kadar vatan evladının kemikleri sızlıyordur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Merkur

    Napim ya başka, baksana herkes barış meleğinin salınmasını istiyor ne diyim yani bende ortama uyayım artık.
    Gerçekten yani yıllar geçti artık bitmiştir bu adamın işi bence. Pişmanda olmuştur, bari bir işe yarasın budünyadan gitmeden önce. Zaten bunu kimsenin takacağınıda sanmıyorum, bin ladin öldüde ne oldu yerine başkası geçti bu işler böyledir hep.

    Şaka yapmaya devam ediyorsun bence.
    Pişman olsa ne yazar? Hala teröristler, BDP milletvekilleri bu adamı lider olarak kabul ediyor. Hiç dikkat ettin mi DTP, BDP gibi partilerde asla genel başkan ünvanı kullanılmaz? Partinin başındakiler daima ''eşbaşkan'' sıfatını kullanıyor?
  • eee nezaman salacaklar boğayı varmı bir haber.
  • Hala Apoyu Büyük düşman olarak görmeye devam edin.Aferim.Önünüze koyulan piyona kanın.

    Hiç İsrail'in yaptığını sormayın.Sorgulamayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

    Hala Apoyu Büyük düşman olarak görmeye devam edin.Aferim.Önünüze koyulan piyona kanın.

    Hiç İsrail'in yaptığını sormayın.Sorgulamayın.

    Soruyoruz ama Başbakanımız halletmiş okonuyu diyor arkadaş.
    Kafanıza takmayın o konuyu halletmişler. Söylenen bu, ha ordada bizi kandırıyorlarsa yapacak bişey yok, birkere halk seçmiş ne dese ne yapsa doğrudur dimi. Beklicez mecburen.
  • Kürtler sevinir
  • quote:

    'İspat etmezseniz namertsiniz'

    Başbakan Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sözlerine yanıt verdi.
    reklam
    ESKİŞEHİR (ANKA) – Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, teröre son vermek üzere olduklarını ifade ederken, “Terörist başına ne söz verdiniz’ diyorlar. Benim söylediğime inanacak mısınız? Ben şimdi bu iddia sahiplerine diyorum ki; siz bu iddialarınızı ispat edemediğiniz sürece namertsiniz.

    Bizim oraya verilmiş bir sözümüz yok, bizim milletimize verilmiş bir sözümüz var” dedi.

    Yine birileri namert olacak bakalım kim, ama busefer fazla söz söylememiş ne olur ne olmaz söyledikleri geri döner diye.




  • 15-20 yıl önce, terör örgütü liderinin bir gün yakalanacağını ancak asılmayacağını, mahkum edileceğini, odasına tv konulacağını, rahatının "bey" de olmayacağını, dışarıya rahat rahat mesajlar verip örgütü de yönetebileceğini v.s v.s bana biri söyleseydi, "kafan mı güzel, git başımdan" , diye kovalardım.

    Bu sebeple terörist başı salınırsa her şey olabilir..İnanırım.Burda yazılan bütün teorilere inanırım.
  • http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22891623.asp al iste bu duzenlemeyi de yaparlarsa yani yasal guvenceyi hayaldi gercek oldu diyecegiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRKKuRT -- 25 Mart 2013; 11:54:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22891623.asp al iste bu duzenlemeyi de yaparlarsa yani yasal guvenceyi hayaldi gercek oldu diyecegiz

    Şu cümle çok ilginç:
    Kışanak, "Mevcut yasalarda Öcalan ’Yasa dışı bir örgüt lideri’ olarak görülüyor. Bir savcı çıkıp dava açarsa ne yapacağız. Bununla kim niye görüşüyor diye bir savcı çıkıp dava açarsa ne yapacağız. Bunun için yasal güvence istiyoruz, sürecin yürümesi için bu çok önemlidir."


    Beyler her ne kadar ağır gelse de bu adam bir şekilde aklanacak. Hem de koalisyon hükümetine katili asamadı diye demediğini bırakmayan bu hükümet sayesinde olacak bunlar.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.