Şimdi Ara

Ocean's 12 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Ocean's 12'yi izledim.

    Önceki film'de parasını çaldıkları Terry Benedict, Roma'ya geliyo. Bütün Ocean's 12 ekibini ziyaret ediyo,parasını faiziyle istediğini ve 2 hafta vakitleri olduklarını söylüyo. Buraya kadar herşey güzel gitti. Ocean's 12 ekibi Amsterdam'a gitme kararı verdi. Burda Evi yükseltip soymak istediler. Aslında bu oyunmuş, Sonra Altın yumurtaya yöneldiler. Ekibi hepsi hapse girdi. Sonra Tess'i çağırdılar. Tess Julia Roberts kılıgına girip,müzeyi soymaya calıstılar. Bile Bile kendilerini yakatlamak mı istediler onuda anlamadım. Sonra Hapisaneye bi kadın geldi. Hepsini ordan çıkardı. Linus'un babası yaptırmış sanırım. Sonra Final'e dogru Esas altının Ocean's ın elinde oldugunu anladım. Fransız aksanlı herif göt oldu falan. Ocean'ın borcunu benedict'e ödedi. Ocean's 13'unde gelecegini film'in sonunda öğrendik. Fransız Herif Camı dinliyodu falan vs. Bide film'in sonunda Isabel'in babası cıktı.

    Şimdi Şunu sölemek istiyorum. OCean'11 i izlerken orda da çok konuşma vardı ama herşeyi bi şekilde anlıyodum falan.

    Ocean's 12 De amsterdam'a gittikten sonra ne ne oldu böyle kaldım!
    Evi neden yükseltip soymaya calıstılar neden ev bostu.
    Madem altın yumurtayı trrende ele geçirdiler neden Tess'i çağırıp müzeye girdiler.
    Neden hepsi tutuklanmak için kastı. Ayrıca Film'in sonun da Çıkan babalar nedir? Mafya babasımı nedir? Linus ve isabel'in babası aynı adam mı nedir? ayrıca Fransız herif kendi soyacaktı muzeyi niye bunlara verdi soygun isini flaan.

    acaba ben mi dikkatsiz izledim. Ya karışık geldi film.
    Ayrıca Filmin ortasında Tess'i julia roberts yapıp bide bukadar ünlü yetmiyo gibi. Bruce Willis i koymuslar filmin içine etmişler. Ben o sahnelerde filmin büyüsünden koptum. Tessin julia robert olmasına yöneldim. Şaçma sapan bi sahneydi ne kadar gereksiz filmi uzatmak için falan yapılmış.

    Ayrıca Ocean's 13 'ün çekileceği bariz. Benedict bile yüz kez dedi. İntikam için gelecektir kesin falan diye. Bilmiyorum. Öncekin filmin tadını alamadım. Ama Bruce williis HAricinde film güzeldi. Komikti vs. Onceki filmdeki gibi güzel bir soygun olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyho -- 19 Mart 2005, 13:15:54 >







  • Ben de beğenmedim
    kafa karıştırmak için birşeyler yapmışlar ama olmamış yani
    birincisi çok daha iyiydi
  • Ayrıca Ocean' 12 ben saydım tamam 12. kişi olarak kim ekleniyor ? Oda filmde gösterilmiyor. Sen anlarsan ha bu film ocean 12 olursun okadar.
  • Film'in herşeyini kabul ediyorum. Filmin ortasında çıkan babaları bile ama Şu Tess'in Julia Roberts olması ve bruce willis in filme konulması beni öldü bitirdi. Güzelim Ocean's12 filmini napmışlar ya. Extended version falan yapsınlar şu salak sahne değiştirilsin Filmden koparıyo resmen.
  • Komşum bir katil filminin ikincisi nasıl geçiştirme olduysa bu da öyle olmuş
    nasılsa oyuncu kadrosu iyi diye senaryoyu sallamışlar yani
  • forumda bununla ilgili bir başlık vardı neyse fikrimi söyliyeyim.Filmi nerenle izledin bilmiyorum ama ortada saçma birşey yoktu bence kurgu ve filmde çok güzeldi.Tek sorun ocean 11 den daha farklı olması herkes filme gene bi yeri soysunlarda görelim kafasıyla gitti ama böyle olmadı daha komplike bir olay vardı bunu anlamayan insanlarda filmi beğenmedi olay budur.
  • Filmi beğenmedim demiyorum. Güzeldi. Ama Linus 'un babası kimdi? neden onları hapisten cıkardı. Bunun cevabını sende veremezsin belki. Gece Tilkisi kimdi? bundan da bahsedilmedi fazla. Yeni bir film yapalım. Komplike de bi seneryo yazalım nasıl olsa 11 sevilmişti 12 de sevilir olmuş film.

    Bana kimse Julia ROberts ve bruce Wills bolumunu savunmasın,kabul edin filmin içine ediyo osahne
  • film ilk geldiğinde izledim bu yüzden isimler felan aklımda değil.Neyse o en sonda çıkan yaşlı adam dünyanın en büyük hırsızı olarak biliniyor.gece tilkiside onun öğrencisi gibi birşey bu oceanın elemanları geçen bölümde dünyanın en büyük soygununu yapınca gece tilkisinin tahtı sallanmaya başladı bu yüzden gece tilkiside bunları bir oyuna davet etti.linus ta sanırım catrine zeta jones tu bu dünyanın en büyük hırsızıda bunun babasıymış.O bruce wills olayına gelirsek.Film sadece soygun filmi değil filmde çok ince espriler var ilkindede oldu bundada bolca vardı(hani 50 yaş olayı felan).Buda onun gibi birşey benim hoşuma gitti şahsen...
  • gece tilkisi La Marque' ın öğrencisiymiş
    La Marque da Isabelin babası
    böyle böyle hepsini birbiriyle ilişkilendirmişler yani
    Linusun babası kim onu ben de anlamadım
  • 50 yaş olayını bende sevdim.

    Tamam şimdi biraz anladım. Gece tilkisi Ocean's 11 'i bir oyun oynuyor. Kimin daha iyi bir hırsız olduğunu ispatlamak için.
    Bunlarda La MArque'den esas gerçek altın hikayesini öğrenip aslında filmin başında yumurta bunların elindeydi. Bizim izlediiklerimiz O evin soyulması, Müze soygunu vs. bunlar aslında yalandı oyundu. Fransız herif uyanmasın diye sanırım.

    Ocean's 13'un cekilecegi kesin. Gece tilkisi kimdi? La Marque, Linus'un babası bunlar bence orda cevaplanacak. Bunlar dışında 6.5/10.
  • ya< lazer sahnesi filmin neresine düşyo acaba bşalarda mı ortalrda mı nerd4e bende vcd si varda bitürlü bulamdım
  • sonlarda.
  • Laser sahnesi filmin sonlarında. Divx'den baktım :)

    Tamam Nightfolk = Fransız herif. La Marque tarafından yetiştirilmiş, kendini ona kanıtlamak için yumurta için yarışıyorlar.

    Sanırım La Marque, Nightfolk' un oyununa sinirleniyor,çünkü kuralları çiğniyor. La marque gerçek yumurtanın yerini ocean's 12 ye soyluyor. Bu süre içinde polisler tarafından sıkı gözetim altında olacaklarını hatırlatıyor.

    Sadece Linus'un babası kimdi o soru işareti olarak kalacak.

    2. Kez baktım şöle bi filme. sonuçta bu kumarhane soygunu değil. Gerçekten güzel film. Ocean'13 kesin gelmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyho -- 19 Mart 2005, 14:42:38 >
  • wuayy be ne geçmişş ama adam beee



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dev!L -- 19 Mart 2005, 14:48:34 >
  • CD 1 1saat 8 dakka
    CD2 38. dakka laser show :)

    eger senin tek cd yse 1saat 46. dakka falan olması lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyho -- 19 Mart 2005, 14:49:36 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: blue

    Ben de beğenmedim
    kafa karıştırmak için birşeyler yapmışlar ama olmamış yani
    birincisi çok daha iyiydi




  • julia roberts ile bruce willis arasındaki muhabbet kötü olmuştu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.