Şimdi Ara

Octavia'dan Megane'a Geçtim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, 2017 Octavia 1.2 TSI 86 PS Ambition 60.000 km aracımı 480.000 TL'ye satıp 2021 Megane 1.3 TCE EDC Joy Comfort 20.000 km aracı 640.000 TL'ye aldım. 2 hafta önce ani bir kararla aracımı satışa koyup bir yandan arayanlara araçla ilgili bilgi vermek bir yandan da karışık piyasada yeni araç arayışına girmek beni zihnen çok yordu. 2 çocuklu bir aile olarak doğru kararın yine C sedan bir araç olduğunu ve gerek yakıt gerek genişlik olarak bana Octavia'yı çok aratmayacağını düşündüğüm Megane'da karar kıldım. Aracı dün İzmir'den alıp 700 km uzun yol geldim. Önceki aracım tamamen boş olduğu için Megane'daki boşun bir üstü paket bana fazlasıyla yeterli geldi. Özellikle hız sabitleyici, otomatik klima, park ve far sensörleri çok işime yaradı. Ama aracın en çok beğendiğim noktası EDC oldu. Beklediğimden çok daha pürüzsüz geçişleri olan, gaz tepkileri başarılı bir şanzıman. Bu aracı kullanmamış olsam marka algısıyla Octavia satılıp Megane alınır mı diye sorgulardım ama alınırmış gerçekten. Benimle benzer durumda olanlara tavsiye ederim. Sattığım ya da aldığım araçla ilgili tüm sorularınıza açığım.








  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın,


    2018 1.6TDI DSG Optimal donanım Octavia, şirket aracı olarak kullandım bir süre, şu anda da 2020 1.5 BlueDCi Touch EDC Megane kullanıyorum.


    Octavia bagaj hacmi ve yükleme alanı genişliği ile öne çıkıyor. Megane'daki anahtarsız giriş ve çalıştırma çok başarılı çalışıyor. Yol tutuş konusunda Octavia daha başarılı.


    Sizin aracınız donanım olarak alt donanım olduğundan megane çok daha iyi gelmiştir, denk donanımlarda denk araçlar bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 30 Aralık 2022; 9:45:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.