Şimdi Ara

Oda Arkadaşımın Leş gibi kokması (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
7
Favori
39.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
253 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Time Lord

    KYK'da da kaldım şu an İTÜ özel yurdunda kalıyorum.

    KYK'da zaman kısıtlaması var mıydı hatırlamıyorum, özel yurtta çamaşırhane 7/24 açık her şeyini kendin yapıyorsun ve deterjan sana ait. Kişiye özel makina çalışıyor ama bazı aptallar senin eşyanı çıkarıp kendilerininkini atıyorlar. Ben de o tiplerin eşyalarını kayıp eşya dolabına atıyorum, akıllanmaları gerek.

    Alıntıları Göster
    Tuzla da mısın hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerlik aklıma geldi, ne günlerdi. O iğrenç ayak ve ter kokusu..
    Dışarıda kar yağardı biz koğuşun pencereleri açık uyurduk. Sırf oksijen alabilelim diye. Bazen gece nöbetinden dönerdim, bol oksijeni yiyip koğuşa bir girerdim midem ağzıma gelirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 21 Ekim 2019; 18:36:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisine küçük sürpüzler yapabülürsün hocam, deodorantlar pürfümler oho



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrDex -- 21 Ekim 2019; 13:38:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitleneceksiniz benden soylemesi ayrıcs pireler de havada uçuşacak. Odanı değiştir.

    Anlatım 10
    Sürükleyicilik 10
    Dili kullanma becerisi 10
    Haklılık 10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazı as temiz bırakın diye

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kurdelelikedi kullanıcısına yanıt
    Adam okumaya mı geliyor edap adap dersi vermeye mı geliyor elinin altında internet yazdın baktın ya bilmiyorsan da Instagram dan kızlara yürümeyi bilirler ama temizlik konusunda mı egitimsizler. Kokan insana gram tahammül edemiyorum direkt yok edesim geliyor. Bir insanla bu kadar uğraşmak saçma anası babasının vermediği egitimi vermek saçma. La insan kendi kendine çözer ya bir şeyleri.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ev arkadaşlarımın evin her köşesinde sigara içtikleri için febreze aldım gerçekten aşırı etkili anında yok ediyor cidden deneyin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşın insan olduğuna emin miyiz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doritos gibi diyosun yani, yanina bi kola acsaydin :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okurken midem bulandı :(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moueson

    Ben burada bir aşağılama göremedim arkadaş daha çok dert yanmış. Sanırım hayatınız da hiç yurtta kalmadınız kalsaydiniz arkadaşa hak verirdiniz. Malesef böyle pis insanlar var . Hadi kendi kokusundan rahatsız değil eyvallah ama insan bir düşünür başkası rahatsız olabilir mi diye o da yok .
    Burada mukkemmel olacak bir şey yok yapacağı şey basit her gün güzelce duş alsa sorun çözülür kimse kimsenin pis kokusunu çekmek zorunda değil !

    Alıntıları Göster
    ilk mesajı oku ve aşağılama yok diyorsan o senin sorunundur.
    aşağıladığı o arkadaşı dinlesek belki de bu konuyu açan elemanın daha pis koktuğunu veya daha kötü yanlarını anlatacaktır. tabi savunma hakkı olmayınca vur abalıya gitsin. adamın ne pisliği kalmış ne de cehaleti. sonra da aşağılamak yokmuş.
    o nedenle tek tarafı okuyup, dinleyip hiç bir zaman gaza gelmedim. ya olayı benim yaşamam lazım ya da bu tip konularda asla gaza gelmeyeyi tercih ederim. ama sizin gibi sorgulamayan ve servis edileni hazır yutan kitle her zaman olacaktır, bu da gerçek.




  • Durum kötü acaba alip adam gibi durumun ciddiyetini anlatsan hatta duş nasıl alinirdan bir konferans yapsan belki duzelme olabilir. Bazi insanlar farkinda değil. Bi yerde okumuştum. İnsan dusta geçirdiği vakitle ilgili hemen her yerime su deyip cikim modundami yoksa bildigin kopurterek mi banyo oluyor bunlarda farkeediyor.
    Toplum olarakta ayda bir minumum bi hamam kesesi şart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kışın nöbetten sonra oksijensiz, nefes bile alamadığın sıcak koğuşa girince aslında koku falan pek dert olmuyordu Dötün donuyordu nöbette, sıcak olsun da ne olursa olsun.
  • Pöfff.. okurken bile iğrendim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EK...Geçen zaman içinde epeyce gidip geldim..Bahçeşehir - Pendik YHT veya Sabiha Gökçen Havalimanı özel aracı olmayan için 3 - 4 saat arası çekiyor..Bakın bir kaç farklı rota ile çok defalar gidip geldim..Bahçeşehirden Parkway köşeden 146 Bakırköy Otobüsüne bin....1,5 saat sonra Bakırköy meydanda inip istasyona geç Marmaraya bin..Oradan Pendik...YHT toplam 2,5 saat sürüyor...Oradan Sabiha G. ise ilave 45 dakika yol...15 - 25 dakika otobüs bekleme..Toplamı 3,5 - 4 saat sürüyor.EN UCUZ GİDİŞ YOLU BU ROTA......Bahçeşehirden 146 T ile Yenikapı...Oradan Marmaray ile Pendik yapılabilir..Toplam süre 3,5 saat....Başka yol...Bahçeşehirden MK - 15 otobüs ile Olimpiyat Stadına metroya....Oradan yenikapıdan Marmaray ile devam...Bu yolda 3 saat... Başka yol.. Bahçeşehirden Havaist otobüsleri ile yeni İst.havaalanı..Asansörle aşağı in ....Oradan kalkan Pendik - S.G. otobüsleri ile devam..fiyatı 16 + 30 = 46 lira... Toplam yol ise aktarmalar dahil...3,5 saat...En rahat eziyetsiz ulaşım şekli bu yol....Dönerkende bu yolun tam tersi....3,5 saat...Ben bu yolu tercih ediyorum..Hepsi 2 otobüse inip biniyorsunuz..Valiz ağır... EK.... ÇOK ÇOK ACELEM VAR DİYENLER İÇİN...Bahçeşehirden taksi ile E 5 e çıkın..Haramidere den Metrobüsle uzunçayır…..Oradan Kadıköyden gelen Havaist otobüsleri ile Sabiha Gökçen.. Bu rota normal şartlar altında trafik normal akıyorsa 2,5 saat..Trafik tıkanırsa uçak kaçtı demek....




  • Puppey kullanıcısına yanıt
    Evet hocam konu sahibi arkadas da denese gercekten de sanki deniz kenarinda cayini iciyormuscasina keyif alacak odasinda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim aile de de var ayak kokusu ter kokusu ve horlama. Bu dediklerini direk yaşadığımız bir bireyimiz var. Ama Allah bana koku duyusu vermemiş. :D :D evdekilerin diğerinin verdiği tepkilerden biliyorum koku durumunu. Kendi koku duyum olmadığı için de duş olsun diş fırçalama olsun çok dikkat ederim farkında olmadan rahatsızlık vermemek için. Konu sahibine gelirsek. Üniversite yıllarında yurtta benim de bir oda arkadaşım olmuştu. Koku durumunu bilmiyorum ama çocuk tam saftı. Ne konuşmayı bilirdi ne yemek yemesini ne para harcamasını ne kızlarla nasıl konuşması gerektiğini. Lakin ben aşağılamak yerine ona öğretmeyi seçtim. Nasıl tutumlu olacağını nasıl konuşacağını. İlla koku değil bir çok şey karşıdakinin sizi rahatsız etmesine yetebilir. Sizden de rahatsız olan insanlar olabilir ki konu da dahi olmuş. Aşağılama yaparak. Tamam kötü kokuyor ama muhtemelen içi sizden daha temiz. Her neyse ben olsaydım şayet öğretme yoluna giderdim ilk baş. Böyle insanları dışlamak yerine kazandırın. Ben tam 2 yıl uğraştım o çocuk ile. Para harcamayı bile öğrettim nasıl biriktirilir ne yapılır. Adam hala arar teşekkür eder. Araba aldı ev aldı vs.
    Uğraşın biraz öğretmeye çalışın. Öğrenmiyor ve aksine daha çok yapıyorsa tamam o zaman diyecek hiç bir şey yok. Ama bu kadar çabuk atmayın böyle insanları.

    Bir de not olarak o benim odada ki çocuğun askerliği evimden yürüyerek 10 dk mesafeye çıkmıştı. :D :D




  • 2013 yılında üniversitede ilk yılımda apartta kalıyordum. oda arkadaşım kokmasa bile gördüğüm en pis insanlardan biri olabilirdi. aynı şekilde küçücük odada ve ortak kullanım alanında yıl boyunca 1 cümleyi tamamlar şekilde muhabbetimiz yoktu. iç çamaşırlarını yatağının altına atardı, oturduğu koltuk pislikten simsiyahtı, aralarında siyah tüyleri vardı. duştan çıktığı zaman her taraf siyah tüy dolu olurdu, tıraş olurdu keza her tarafı pis bırakırdı.

    o zamanlar iyi sabretmişim gerçekten ama senin durumun daha vahim gibi duruyor. karşına alıp güzelce anlatman gerekiyor ya da yurt yönetimine bildir bu kadar basit.

    o yıl o apartta kalırken büyük bir depresyon geçirdim, yaşadıklarımı siz ne sorun ne ben söyleyeyim. 19 yaşın vermiş olduğu toyluktan dolayı her şeyi içime atıyordum. bu yüzden siz yapmayın, haklı olduğunuz konularda sesiniz çıksın. bir gün gecenin 2'sinde işten eve dönerken (part time çalışıyordum) gece otobüsüne kaçırdığım için taksiyle dönmek zorunda kaldım, baktım cebimde para yok, aradım oda arkadaşımı borç istedim. vermedi ulan! olduğunu da biliyorum, vermedi. taksici de anlayışlı çıkmadı kavga ettim, ücreti bozuk paralar ve sigara paketi karşılığında yaptım. herhalde ömrüm boyunca en çaresiz kaldığım zamandı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 21 Ekim 2019; 17:52:9 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dabutcu

    Tuzla da mısın hocam?

    Alıntıları Göster
    Ayazağa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversiteye ilk başladığımda ilk 1,5 yıl (3 dönem) KYK' da kalmıştım. Benzer durumlarla çokça karşılaştık. Sana bir abi tavsiyesi; lafını sakınma. Direkt anlayacağı dilden konuş. Kavga eder gibi değil ama adam eder gibi. Bu arada buna benzer ve hatta çok daha vahim bir ortamı askerlikte (şayet gidersen) yaşayacaksın. Orası daha bir fena
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.