Şimdi Ara

Oda termostatlı kombi su sıcaklığı ayarlama ACİL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yaşadığımız yere yeni doğal geldi ilk defa kullanıyoruz. Sürekli ayarlamak zorunda kalmayalım diye oda termostatı aldık sadece oda sıcaklığı derecesi ayarlanabiliyor ve o sıcaklık yakalanınca kombiyi kapıyor açma kapama özellikli yani basit bir termostat.

    Bağlayan servis su sıcaklığı 45 dereceye ayarladı bu yeterli gelir dedi fakat bize yeterli gelmedi biz sıcaklığı arttırmak istiyoruz. Servise sorduğumda siz değiştiremezsiniz termostat taktıktan sonra kombi su sıcaklığını sadece biz ayarlayabiliyoruz dedi. Bu doğru mu ben yükseltemez miyim. Servis şehir dışından geliyor o yüzden sürekli çağıramıyoruz. Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

    kombimiz bu :https://www.daikin.com.tr/Urun-Detayi/Daikin-Kombi/Tam-Yogusmali-Premix-Ndj-Kombiler/Daikin-Kombi-D2cnd024

    termostat bu:https://www.vaillant.com.tr/musterilerimize-ozel/urunler/vrt-35-vrt-35-f-kablosuz-2049.html







  • Merhaba
    Öncelikle hayırlı olsun. Kombinizin su sıcaklığını sol taraftaki dugmeden dilediğiniz gibi yukseltebilirsiniz. Oda sıcaklığınin artmasına katkısı olmaz. Isi yeterli olmadıysa öncelikle oda termostatı nin değerini yükseltin. Kombinin ısısını eğer ısınma sizin istediğiniz değere gelmesi çok uzun sürer ise yukseltirsiniz. Şu hava durumunda 45 bana göre yeterlidir ama karar elbette sizindir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkkabaoglu kullanıcısına yanıt
    Bana çok saçma gelmesine rağmen 3 kere servise sordum ve artık burdan su sıcaklığı ayarlayamazsınız biz ayarlayabiliriz sadece dedi. Ben ayarlamaya çalışınca da ünlem çıktı dedim ki demek ki doğru. Şimdi tekrar denedim gerçekten ayarlanıyor. Çok saçma bir soru olmuş gerçekten aptal gibi hissettim ama tamamen servisin böyle söylemesinden böyle düşündüm. Çok teşekkür ederim cevabınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.