Şimdi Ara

[Kota DOLDU] Odeabank 25.000 TL yatırımınıza 5.000 TL Hediye Fon fırsatını kaçırmayın! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
17
Favori
15.302
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anlık kota kalan 40 kişi gözüküyor bende 16.22 itibariyle.

  • Kimi iop kimi rpp almış sorum şu, bunun 30 gün sabit kalması mı gerek yoksa gün içerisinde isteyen istediği fonu alıp satsa ama gün sonunda gene 25 bin üstü olsa yatırım, 4 bin tlden faydalanbilir mi? Alıp satmada valör işleyebilir tabi emin değilim de. Fon konusunda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt

    rpp ile nominal para kaybetme ihtimaliniz yok, ekleme yapmanız gereksiz. azalmaz yani. 30 günde yüzde 3,3-3,4 falan da artar.


    yalnız enflasyonun aylık en az yüzde 4-5 seviyesinde olduğu yerde paranızın değer kaybedeceği kesindir. bu yüzden altın fonu, gümüş fonu, amerikan borsa fonları, petrol fonu gibi dövizle fiyatlanan fonlarda şansımı denemeyi tercih ederim [Kota DOLDU] Odeabank 25.000 TL yatırımınıza 5.000 TL Hediye Fon fırsatını kaçırmayın! en azından paranın değer kazanma ihtimali var. herkesin risk toleransı farklıdır size uymayabilir, özellikle gümüş ve petrol aşırı oynaktır. 1 haftada yüzde 10-15 azalabilir, artabilir. not: 31 Aralık 2023’e kadar alınan altın ve gümüş fonlarında ne zaman satarsanız satın stopaj vergisi yoktur.

  • iop ve rpp almalarının sebebi aynı gün hesaba geçip, kampanyaya katılmaya imkan vermesi ve listedeki en risksiz fon olmaları. kampanyaya katıldıktan sonra fon olması da şart değil bu arada. hisse senedi, tahvil, eurobond ve bono da olabilir. gün sonu yatırım hesabındaki bakiye önemli. bunun 30 günlük ortalamasının 25.000 lira üstünde olması gerekiyor 4000 liradan faydalanmak için.

  • Son 36 kişi
    [Kota DOLDU] Odeabank 25.000 TL yatırımınıza 5.000 TL Hediye Fon fırsatını kaçırmayın!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamir84 -- 16 Kasım 2023; 16:50:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • son 36 kişi bu arada. yatırım fonlarının saati geçti. bist kapanmadan hisse senedi alarak da katılabilirsiniz kampanyaya.


    bilmeyenler olabilir borsa üzerinden şirketlerin hisse senedini almak zorunda değilsiniz. borsada hisse senedi gibi işlem gören altına dayalı zgold, goldist, altins1 gibi kağıtlar var, gümüşe dayalı GMSTR var, direkt dolar da var.

  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt

    bu yazdıklarınız en risksiz hangisi? Malum kota dolmak üzere.

  • pervane848 P kullanıcısına yanıt

    borsada risksiz bir kağıt yok. bence en risksizi dolara endeksli usdtr kodlu borsa yatırım fonu, dolar kadar riskli :). yalnız tanesi 2710 lira, 10 tane almanız lazım. 27.100 lira yapar.


    alternatif olarak ziraatin altın fonu da var. altına endeksli zgold, tanesi 192,50.

  • RPP'ye talimat verdim yarına. Ama kota dolmak üzere o yüzden şimdi alıp kampanyaya katılabileceğim bir şey var mı diye sormuştum. Dediklerinize baktım ama sanırım işlem saati geçtiği için hiç birinden alım yapamadım. Teşekkürler bu arada konu hakkında bilgilenmiş oldum. (Daha önce hiç fon alıp satmadım :)

  • pervane848 P kullanıcısına yanıt

    bist kapanışı 18.00'dır. yani bahsettiğim borsa yatırım fonlarını şimdi 18.00 kadar alıp katılabilirdiniz kampanyaya. belki de kota kalır yarına kadar.

  • Merhaba, hatalı olarak kurye seçeneği ile müşteri kaydı başlattım. Sonrasında müşteri hizmetlerini arayarak iptal edip mobil uygulama üzerinden görüntülü görüşme ile müşteri kaydını başlattım. Temsilciye bu kampanyadan bahsettiğimde 2000 kişinin dolduğunu bildirdi, ancak uygulamada halen 32 kişilik kota görünüyor. Fikriniz nedir? Temsilcideki bilgi hatalı mıdır sizce?

  • ercanya E kullanıcısına yanıt

    hatalı da olabilir gerçek de. yine de uygulamada katıl butonu göründüğü sürece şansımı denerdim. 25binin günlük faizi ve hisse alım satım masrafı falan en fazla 25-30 lira zararınız olur.

  • Büyük ihtimalle DH sayesinde banka 1-2 günde hedeflediği müşteri sayısını çekti. 2000 müşteri 5.000er TL kampanya alırsa 10 milyon TL banka bu kampanyaya ayırmış oluyor...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • !!! Odeabank uygulamasına saat 23:30 ile 01:00 arası tedbiren gerekmedikçe girmeyin sistem güncelleme esnasında yatırım bakiyesi 0 alabiliyor. !!!


    Bununla ilgili yaptığım başvuruda sistemsel kaynaklı bir hatanın olduğu ve bir kaç gün içerisinden bu sorunula ilgili sistem güncellemesi yapılacağı bilgisi verildi.

  • baba.24 B kullanıcısına yanıt

    Dün müşteri hizmetleri kayıt açmıştı, buna ilişkin sms gelmişti, az önce baktım 4bin tl hediye fonumu da tanımlamışlar 👍🏿


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba.24 B kullanıcısına yanıt

    1 ay doldu mu hocam sizi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUR-40 kullanıcısına yanıt

    Doldu, 12 ekimde eşimle birlikte katıldık. Davet kodunu da capraz yazdik ikimize de 1000 lira daha verdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kota kaldı mı arkadaşlar?

  • Arondir kullanıcısına yanıt
    29 kişi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.