Şimdi Ara

ODEA BANK AXESS kelime oyununa dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her ay değişen ama nedense geçmiş kampayanlarda gösterilmeden mevcut üzerinden devam eden lakin mesaj olarak kelimenin sürekli değiştiği, müşterininde belkide haberi olmadan kart eline geçtiği tarihte mevcut kampanyalarda gördüğünü yazdığı( benim gibi ) kelimeden dolayı kampanyadan yararlandırmama durumu.. Anlamadınız değil mi?
    Olay şu : bu http://bankocard.com.tr/tr-tr/Kampanyalar/Sayfalar/banko-card-axesse-basvurun-ilk-alisverisiniz-bizden-olsun-1528.aspx görüldüğü üzere kartım elime geçtiğinde kampayaya başvurdum (07/04/2017) lakin karta 28 mart 2017 tarihinde başvurduğum için nisan kampanyasında belirtilen HEDIYE yaz 8444 e gönder mesajını atıp kampanyalardan kaldırılan Mart kampanyasındaki KAMPANYA kelimesini bilmediğimden 100 tl bonus hakkını elde etmemişim. Şuan mayıs ayı ve kelime ODUL olarak değişmiş. Bende babayı almışım.

    Yani demem olurki siz siz olun böyle bir işe kalkışırken daha banka adını ağzınıza alırken ekran görüntüsü, ses kaydı, video kaydı, noter tespiti, yeminli tercüman hizmeti alınki benim düştüğüm bu duruma düşmeyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulasamet -- 3 Mayıs 2017; 17:28:49 >







  • Aynısı benim başıma geldi hocam kampanya bitmeden kampanyanın linkini kaldırıyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de o ilk 100 lirayi kazanipta alamayanlardanim.ben boyle banka gormedim. Sacma sapan kararlar. Kesinlikle buyuyecek bir banka olarak gormuyorum. Sirf bi kredi kartimiz olsun diye ortaliktalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.