Şimdi Ara

ODTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sürekli sıralamalar hakkında konusuyoruz farklı bir konu olması açısından odtünün pankartları hakkında ne düşünüyorsunuz?



  • Her kesimi yansıtan pankartlar var abartılmadığı sürece okey ama haddi aşmaya kimsenin hakkı yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dh efsaneman uruk ve kelden hangisinin iyimser veya kötümser olmasına mı beyin yoruyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıpkolikmezunn -- 8 Temmuz 2018; 0:11:21 >
  • Bokunu çıkarmışlar. Daha zekice ve alttan mesajlar vermelerini beklerdim. Pankarta tayyipler alemi karikatürü bastırmak nedir.
  • tıpkolikmezunn kullanıcısına yanıt
    Maalesef durum boyle forumda. Birkac kisi tartisiliyor habire. Populizmden hep nefret etmisimdir.

    Okuyacaklara tavsiyem tamamini okumalari yarim okuyacaksaniz baslamayin bile.

    Bana kalirsa hakaret iyi bir sey degil.

    Ancak soyle bir olay var. Sen cumhurbaskanisin. Derler ya kuvvetli kudretli adam diye. Aynen oylesin. Sana laf edip hakaret edenler lgbt ciler Allah askina, onlari ciddiye alip ugrasmak sana yakismaz. Psikolojiye ilgisi olanlar bilirler bu kadar yuksek mertebedeki kisilerin boyle seylerle ugrasmasi normal degildir.
    Yani sineye cekilmeli boyle seyler. Aklinca bir sey yaptigini sanan birkac ergen universiteli sal gitsin devlet isleri dururken bunlar gereksiz is.

    Diceksiniz ki yargi ugrasiyor diye, yargi korkusundan dolayi ugrasiyor. Yoksa 20-30 yil once de siyasilerle dalga gecen karikaturculer vardi onlara bir sey olmuyordu. Ozgur bir ulkeydik biz. Avrupaya girebilcek bir ulke ama artik sansimiz pek yok.


    Lgbt birisini kucumsemiyorum, onlarin tek sevmedigim yani boyle anormal seyleri normallestirerek toplum yapisini bozmalari.
    Bir de bunlar evrim vs bilim diye gecinirler. Evrimin ne oldugunu tam bilseler kendileri hakkinda ne dusunurduler bilemiyorum. Zaten bu tarz uygulamalara inanan, destek veren erkek/kizlara bakin rezil hayatlari olur vardir (bana gore). Kadin dedigin kadin olmaktan cikmistir, cok absurt hareketler sergilerler. Erkekleri de adamliktan bihaberdir. Dediklerime inanmayan varsa interrail turkiye topluluguna baksinlar. Les otesi bir hayatlari var; tum hayatlarini sosyal medyada paylasmak mi dersin daha 20 lerinde sigara alkol uyusturucu cukuruna girmek mi dersin ne ararsan..

    Herkese saygiliyimdir, bu tarz arkadaslarim da var hatta ancak kendilerine fikirlerinden oturu saygisizlik yapmadim yapmam. Yeri gelirse tartisiriz ama kalp de kirmayiz.

    Odtudeki cinsiyetsiz tuvalet olayina takilani da anlamiyorum sanki ayni tuvalette beraber yapiyorlar islerini o derece abartiyorlar. En fazla el yikarken birbirini gorurler. Bir yerdeki tuvaletlerde vardi galiba rahatsiz olan da gider ayri tuvalete girer. Zaten suan yokmus o olay, millet hala abartiyor. Medyamizdaki odtu tabusu ve milletimizdeki gereksiz abartilan namus tabusu kalkmali artik.

    (Ustte lgbtcilere demedigin kalmadi diyenlere, namus konusunda orta yol iyidir, ne cok tutucu ne uclarda yasayan olacaksin)

    Not: Odtu istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Pluie -- 8 Temmuz 2018; 0:36:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eğitim sistemi ile ilgili ve Trt'yi dışarıya çıkmaya davet ediyoruz tarzında bazı pankartlar iyiydi

    Anlamsız saçma sapan pankartlar vardı.Pankart açanların eline bir şey geçmedi.Üniversite adı belli kesim tarafından değersiz görülme durumu daha çok arttı.

    ODTÜ gibi bir üniversite Türkiye'nin belli kesiminin daha doğrusu Erdoğan destekçileri açısından pek hoş karşılanmıyor.
    Bir otoriter anne ya da baba oğlunu bu okula göndermeyebilir.

    Yetkisi artan Cumhurbaşkanımız ya da Akp genel başkanı acaba yakın zamanda Odtü hakkında nasıl bir yol izleyecek gelecek günlerde görürüz heralde
  • Bu boş işleri mühendislerden ziyade sosyoloji felsefe gibi bölümleri okuyan kişilerin yaptığını düşünüyorum nedense.Bence bu bölümler odtüden ayrılmalı.Zaten teknik üniversitesinde böyle bölümlerin olması da ayrı bir saçmalık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BALASAGUN29 kullanıcısına yanıt
    Odtü de okuyorum dediğin doğru bizde yapan aşırı az.





    İkinci konuya gelirsek orada cidden ee nin falan politik olmayan güzel esprileri var ben özellikle bölümüme baktım beğendim. Basına yansıyan sadece aşırı politik olanları, eğer mezuniyete gelip bakarsanız kesinlikle o kadar gözünüzü tırmalamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.