Şimdi Ara

odtü profiency ne kadar ölçücü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba ben mezundum ( 1.5 yıl ingilizce görmedim ) , çalışmadım da sınava. yani ingilizcem iyidir, anlarım yaparım da bir yere kadar. hazırlık sınavını 69.5 ile geçtim ama biraz tedirginim. ya hocaları anlamazsam, ya ingilizcem yetmezse. yani bu sınavda öyle 2 şık arasında kaldığım 4-5 soru dışında bir şey sallamadım. sizce bu sınavlar ne kadar etkili ölçüyor seviyeyi?



  • Yeterli gelir. 60-61 ile kıyısından geçen arkadaşlarım bile rahatlıkla anlıyorlardı. Yalnız sene başındaki sınav ile hazırlık sonundaki sınav arasında zorluk farkı var mı bilmiyorum. Bazı üniversitelerde eylülde yapılan sınavlar daha az detaylı olabiliyor.
  • Sene başında sınava girip geçemeyen arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla yorum yapacak olursam -ya da sene sonu ve yaz okulu sınavında başarılı olamayıp Eylül'de girenlerden- Eylül sınavı zaten Haziran sınavından daha zor oluyor genel olarak yorumu duydum hep, ki hazırlıktaki iki hocam da bu yorumu doğrulayan cümleler kurmuştu. O yüzden 69 gayet iyi anlama açısından sıkıntı olacağını zannetmiyorum - hamlamış olma ihtimaline karşı dinleme becerini geliştirmen daha iyi olur tabii ki- asıl sıkıntıyı muhtemelen essay yazımında falan yaşarsın diye tahmin ediyorum ama onu da örnekler okuyarak karşılaştırarak vs. atlatabileceğini düşünüyorum hocam. Yani çok dert etme kısacası fazla sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.