Şimdi Ara

Office 2007 çıktılarında denklemler yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşımın önerisi üzerine Office 2003'ten Office 2007'ye geçtim ve yakında teslim etmem gerekn 60 sayfalık matematik dönem ödevimi de 2007'de yazdım. Çıktı aldığımda bazı denklemler çıktıda yer alıyor. Ama bazıları da almıyor. Özelikle 2 sayfadaki denklemler yer almıyor. PDF çıktıları alırken de durum değişmiyor. Acrobat 7 Professional'dan Solid PDF Converter'dan ve PDF Creator'dan çıktı aldıysam da yine aynı denklemyer çıktıda yoktu ve boş olarak gösteriliyordu. Özellikle dikkatimi çeken bir şey denkemin ikisinde kesir çizgileri yer alıyordu. Office 2003'e dönüştürdüm dosyayı ve böylece denklemler görüntülere dönüşecekti ve de öylede oldu. Ancak bu sefer çıktılarda denklemler net çıkmıyordu. Denklemdeki yazanların kenarları kalın oluyordu. 2007'de çıktı alırken denklemin gösterilmesini nasıl sağlayabilirim.







  • Office 2007'de dosyayı kaydederken farklı kaydet deyip, daha düşük office sürümlerine göre kaydetmeyi deneyebilirsiniz...

    Şu an Office 2007 kurulu değil ama, Office 2003'te böyle bir özellik vardı...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ßæ

    Arkadaşımın önerisi üzerine Office 2003'ten Office 2007'ye geçtim ve yakında teslim etmem gerekn 60 sayfalık matematik dönem ödevimi de 2007'de yazdım. Çıktı aldığımda bazı denklemler çıktıda yer alıyor. Ama bazıları da almıyor. Özelikle 2 sayfadaki denklemler yer almıyor. PDF çıktıları alırken de durum değişmiyor. Acrobat 7 Professional'dan Solid PDF Converter'dan ve PDF Creator'dan çıktı aldıysam da yine aynı denklemyer çıktıda yoktu ve boş olarak gösteriliyordu. Özellikle dikkatimi çeken bir şey denkemin ikisinde kesir çizgileri yer alıyordu. Office 2003'e dönüştürdüm dosyayı ve böylece denklemler görüntülere dönüşecekti ve de öylede oldu. Ancak bu sefer çıktılarda denklemler net çıkmıyordu. Denklemdeki yazanların kenarları kalın oluyordu. 2007'de çıktı alırken denklemin gösterilmesini nasıl sağlayabilirim.



    2007 de kaydederken farklı kaydet / doc olanı seçin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.